Daikin servis. Kao stručnjak za klimatske sustave, Daikin će vam rado pomoći u upravljanju vašim instalacijama pod optimalnim uvjetima.

Daikin servis

Naš glavni cilj je zadovoljstvo svih naših korisnika Daikin, McQuay, Zanotti i AHT rješenja za koja nudimo velik izbor usluga kako bi osigurali da vaš sustav postiže optimalan rad tijekom svog životnog vijeka. Daikin servis – Powered by customer satisfaction

installation_710x460.jpg

Za postizanje vrhunske klimatizacije potrebno je mnogo više od same kupnje i ugradnje proizvoda. Komfor koji traje tijekom cijele godine, energetsku učinkovitost, pouzdanost i kontrolu osigurat ćemo isključivo pravilnim i pravovremenim održavanjem.

Bez obzira na to koja usluga vam je potrebna – puštanje u pogon, održavanje, nadogradnja ili popravak – naš servisni tim na raspolaganju je za sva Daikin, McQuay, Zanotti i AHT rješenja.

daikin_academy_mind.jpg

Daikin Servisna Akademija

Proširite svoje znanje i sudjelujte u interaktivnim predavanjima.

Service-games_banner.jpg
 

Daikin Service Games 2019.

Tko je najbolji servisni tehničar?
Iskoristite priliku i sudjelujte u natjecanju - pokažite da ste NAJBOLJI
Daikin servisni tehničar u cijelom svijetu!

Optimalna instalacija pri minimalnim troškovima

Kroz naše usluge za podršku, dobro održavana instalacija postiže:

Visoku energetsku učinkovitost

Dulji vijek trajanja

Udovoljava najnovijim zakonskim i regulatornim zahtjevima


Daikin | dobavljač i pružatelj usluga

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira odgovarajućeg rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadziranja i održavanja, Daikin je spreman podržati vas u svakom koraku procesa. Čak i ako nemate Daikin instalaciju, još uvijek možete koristiti Daikin servis koji pruža naše osoblje službe za pomoć i naš tim kvalificiranih stručnjaka i servisnih inženjera.