Daikin servis. Kao stručnjak za klimatske sustave, Daikin će vam rado pomoći u upravljanju vašim instalacijama pod optimalnim uvjetima.

Daikin servis

Naš glavni cilj je zadovoljstvo svih naših korisnika Daikin, McQuay, Zanotti i AHT rješenja za koja nudimo velik izbor usluga kako bi osigurali da vaš sustav postiže optimalan rad tijekom svog životnog vijeka. Daikin servis – Powered by customer satisfaction

Mi smo McQuay

Godine 2006. McQuay i Daikin su se udružili kako bi osigurali blistavu budućnost u industriji vodenih sustava, međusobno se nadopunjujući u pogledu proizvoda, inženjeringa, istraživačkog potencijala i geografske pokrivenosti proizvodnih pogona.

McQuay_banner.jpg
installation_710x460.jpg

Za postizanje vrhunske klimatizacije potrebno je mnogo više od same kupnje i ugradnje proizvoda. Komfor koji traje tijekom cijele godine, energetsku učinkovitost, pouzdanost i kontrolu osigurat ćemo isključivo pravilnim i pravovremenim održavanjem.

Bez obzira na to koja usluga vam je potrebna – puštanje u pogon, održavanje, nadogradnja ili popravak – naš servisni tim na raspolaganju je za sva Daikin, McQuay, Zanotti i AHT rješenja.

Daikin | dobavljač i pružatelj usluga

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira pravog rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadzora i održavanja: Daikin je spreman pružiti vam podršku u svakom koraku procesa. Nemate Daikin instalaciju? Javite se: i dalje se možete osloniti na Daikin servis koji pruža naša služba za pomoć i naš tim servisnih tehničara.

Daikin Service Partner Program

Jedinstvena i specijalizirana mreža koja postavlja nove standarde za Daikin usluge i teži nadmašiti očekivanja kupaca.

SPN_Banner_1600x800.jpg
daikin_academy_mind.jpg

Daikin Servisna Akademija

Proširite svoje znanje i sudjelujte u interaktivnim predavanjima.

Optimalna instalacija pri minimalnim troškovima

Zahvaljujući našim uslugama za podršku, dobro održavana instalacija postiže:

Visoku energetsku učinkovitost

Dulji vijek trajanja

Udovoljava najnovijim zakonskim i regulatornim zahtjevima


Daikin | dobavljač i pružatelj usluga

Dobavljač i pružatelj usluga

Od odabira odgovarajućeg rješenja za klimatizaciju do pokretanja, nadziranja i održavanja, Daikin je spreman podržati vas u svakom koraku procesa. Čak i ako nemate Daikin instalaciju, još uvijek možete koristiti Daikin servis koji pruža naše osoblje službe za pomoć i naš tim kvalificiranih stručnjaka i servisnih inženjera.