Skip to main content

Mi smo McQuay

Godine 2006. McQuay i Daikin su se udružili kako bi osigurali blistavu budućnost u industriji vodenih sustava, međusobno se nadopunjujući u pogledu proizvoda, inženjeringa, istraživačkog potencijala i geografske pokrivenosti proizvodnih pogona.

Logotip tvrtke McQuay

Tvrtku i brend McQuay i sve njihove proizvode Daikin je preuzeo 2006. godine. Sada zajedno s Daikin distributerima pružamo potpunu podršku u održavanju i dobavi i ugradnji rezervnih dijelova, te informacijama o McQuay proizvodima.

Tvrtka McQuay osnovana je 1933. godine u Minneapolisu u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon udruživanja s Daikinom 2006. godine i pripajanja tvrtke HydroKool 2010. godine, asortiman McQuay proizvoda preimenovan je i pripojen Daikinu 2013. godine.

Nadogradnja - Zamjena

Također vas možemo savjetovati o zamjeni postojećih klima-uređaja i rashladnih uređaja tvrtke McQuay s kompatibilnim proizvodom tvrtke Daikin, koja je preuzela tvrtku McQuay 2006. godine. Slobodno nam se obratite ako vam je potreban rezervni dio za proizvode tvrtke McQuay ili savjet o proizvodima.

Održavanje

Obratite nam se za savjete o održavanju McQuay proizvoda, kao i za pristup informacijama o rezervnim dijelovima i ostalim proizvodima tvrtke McQuay.

 

Rezervni dijelovi

Slobodno nam se obratite u vezi s rezervnim dijelovima za proizvode tvrtke McQuay, uključujući rashladnike vode, dizalice topline, invertere, ventilokonvektore, termostate itd.

Tehnička podrška za McQuay proizvodni program u potpunosti je podržana od strane Daikin tima, stoga nam se slobodno obratite.

Rashladni uređaji

Rashladni uređaji tvrtke McQuay

Split sustavi

Split sustavi tvrtke McQuay

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?