Savjetništvo tvrtke McQuay

Mi smo McQuay

Godine 2006. McQuay i Daikin su se udružili kako bi osigurali blistavu budućnost u industriji vodenih sustava, međusobno se nadopunjujući u pogledu proizvoda, inženjeringa, istraživačkog potencijala i geografske pokrivenosti proizvodnih pogona.

Logotip tvrtke McQuay

Tvrtku i brend McQuay i sve njihove proizvode Daikin je preuzeo 2006. godine. Sada zajedno s Daikin distributerima pružamo potpunu podršku u održavanju i dobavi i ugradnji rezervnih dijelova, te informacijama o McQuay proizvodima.

Tvrtka McQuay osnovana je 1933. godine u Minneapolisu u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon udruživanja s Daikinom 2006. godine i pripajanja tvrtke HydroKool 2010. godine, asortiman McQuay proizvoda preimenovan je i pripojen Daikinu 2013. godine.

Nadogradnja - Zamjena

Također vas možemo savjetovati o zamjeni postojećih klima-uređaja i rashladnih uređaja tvrtke McQuay s kompatibilnim proizvodom tvrtke Daikin, koja je preuzela tvrtku McQuay 2006. godine. Slobodno nam se obratite ako vam je potreban rezervni dio za proizvode tvrtke McQuay ili savjet o proizvodima.

Održavanje

Obratite nam se za savjete o održavanju McQuay proizvoda, kao i za pristup informacijama o rezervnim dijelovima i ostalim proizvodima tvrtke McQuay.

 

Rezervni dijelovi

Slobodno nam se obratite u vezi s rezervnim dijelovima za proizvode tvrtke McQuay, uključujući rashladnike vode, dizalice topline, invertere, ventilokonvektore, termostate itd.

Tehnička podrška za McQuay proizvodni program u potpunosti je podržana od strane Daikin tima, stoga nam se slobodno obratite.

Rashladni uređaji

Rashladni uređaji tvrtke McQuay

Split sustavi

Split sustavi tvrtke McQuay