Daikin Central Europe

Tko smo mi

Daikin Central Europe. Kreiramo jedinstvenu klimu. U 16 zemalja srednje i istočne Europe.

Uprava tvrtke Daikin Central Europe
Carl Lievens, generalni direktor, i Markus Haas, zamjenik generalnog direktora

Dobro došli. Mi smo Daikin Central Europe – tvrtka osnovana 1999. godine sa sjedištem u Beču u Austriji. Kao podružnica društva Daikin Europe N.V. vodeći smo dobavljač za tehnologije grijanja, hlađenja, ventilacije, pročišćavanja zraka i rashladnu tehniku.

Više od 560 zaposlenika i 2.500 partnera zaduženo je za prodajne i servisne aktivnosti u 16 zemalja diljem srednje i istočne Europe. Od privatnih kuća do stambenih zgrada, od trgovina do hotela, od poslovnih zgrada do maloprodajnih objekata, od infrastrukturnih projekata do velikih proizvodnih pogona – nudimo rješenja po mjeri za potrebe naših kupaca. Naš moto: Zajedno stvorimo jedinstvenu klimu.

 

Carl Lievens, generalni direktor  

Markus Haas, zamjenik generalnog direktora

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

Tražite rješenje koje savršeno odgovara?

Daikin nudi vrhunska rješenja za grijanje i hlađenje

Otkrijte najveći izbor vrhunskih rješenja za grijanje i hlađenje koja odgovaraju svim okruženjima, veličinama prostorija ili zgrada i osobnim željama. Kao vodeći svjetski brend, nudimo proizvode i rješenja koja ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Danas je 85 % Daikinovih uređaja koji se prodaju u Europi razvijeno i proizvedeno u Europi.

Iskoristite kompletnu uslugu

Oslonite se na kompletnu podršku Daikin servisa

Od puštanja u pogon do održavanja, preko nadzora na daljinu, redovitih optimizacija, nadogradnji i našeg portala „Stand By Me"– možete se osloniti na potpunu servisnu podršku kako bi vaš Daikin uređaj radio s visokom učinkovitošću tijekom svog životnog vijeka. Ako želite iznajmiti rashladni uređaj ili vam je potrebno privremeno hlađenje, također ste na pravoj adresi.

Stvarajmo zajedno

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Naša vizija je postati partner broj 1. u oblikovanju jedinstvene klime. Radujemo se susretu s vama, našim partnerima, investitorima, dioničarima, krajnjim korisnicima i svim zainteresiranima u našem Your Daikin World-u, u Daikin premium trgovinama u Beču i Budimpešti ili u jednom od naših 150 partnerskih izložbenih prostora i pop-up trgovina.

Jeste li spremni biti dio našeg tima?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

Primili smo nagradu za najboljeg poslodavca “Great Place to Work – Best Employer 2020” po 8. put od 2013. godine. Kako naše poslovanje ubrzano raste, stabilan smo poslodavac koji uvijek traži profesionalce i nove talente kojima nudimo nove karijere i praktične edukacije poput Sales & Service Academy ili u jednom od naših 9 trening centara. Samim time i naši kupci imaju koristi od najboljeg savjetovanja i usluga koji se temelje na najnovijim tehnološkim trendovima. How cool is that?

Saznajte više

Stylish_instalation.jpg

Naša mreža u srednjoj i istočnoj Europi

Daikin Central Europe nudi proizvode, rješenja i usluge u 16 zemalja srednje i istočne Europe.

innovations-heather.jpg

Inovacije

Otkrijte kako vodećim tehnološkim rješenjima poboljšavamo kvalitetu vašeg života.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Grupa Daikin

Daikin je globalni brend koji zadovoljava potrebe svojih lokalnih tržišta.

environmentalresponsibility-930x870.png

Vizija zaštite okoliša

Okruženje sa sigurnim i zdravim zrakom naša je misija. Nastojati postići ugljičnu neutralnost do 2050. naša je odgovornost.

Corporate-Ethics-Heather.jpg

Društveno odgovorno poslovanje

Nastojimo zauzeti vodeću ulogu u svim aspektima našeg poslovanja.

Naše najnovije vijesti

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama