Preuzmite kontrolu nad udobnošću i troškovima za energiju za velike zgrade

Preuzmite kontrolu nad udobnošću i troškovima za energiju vaše zgrade

Daikinova rješenja za urede i velike zgrade značajno smanjuju operativne troškove uz energetski učinkovita klimatizacijska rješenja.

Fokus na vaše poslovanje

Vaša klimatizacija vaš je prioritet. Uz Daikinova klimatizacijska rješenja, vi i vaši zaposlenici možete raditi u komfornom okruženju. Mi vam donosimo energetski najučinkovitije rješenje, tako da svoju energiju možete preusmjeriti na obavljanje posla.

Uložite u energetsku učinkovitost

Ulaganje u Daikinova rješenja dugoročno donosi uštede. Na troškove za grijanje i hlađenje odlazi vam najmanje 50% potrošnje energije, što znači kako će montaža energetski učinkovitog klimatizacijskog rješenja značajno utjecati na vaše ukupne troškove za energiju.

energyefficiency_offices.png

Vaš osobni predstavnik tvrtke Daikin

Kako bismo vam osigurali najbolju uslugu za kupce, vaš smo projekt dodijelili posebnom predstavniku tvrtke Daikin. On će biti prisutan kako bi vam pomogao u svim fazama projekta, od početne razmjene ideja do održavanja nakon montaže.

Cjelovito rješenje za upravljanje klimatizacijom zgrade

Od energetski učinkovitog grijanja i klimatizacije do naših sustava za upravljanje zgradama, nudimo klimatizacijska rješenja za vaše urede i velike zgrade. Saznajte više o opcijama dostupnima za vašu zgradu.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Ulaz i prijem

  • Smanjite gubitke topline i hladnoće uslijed prolaženja kroz vrata zahvaljujući našim zračnim zavjesama Biddle i uštedite do 72% upotrebom naših dizalica topline umjesto električnih sustava.
  • Pametni programi olakšavaju upravljanje klimatizacijom kroz čitavu zgradu, a naš sustav za upravljanje zgradama (BMS) omogućava integraciju i upravljanje svim aspektima zgrade (grijanje, hlađenje, električni sustavi, rasvjeta, dizala itd.).

2. Uredski prostor

  • Jedinstvena plošna kazeta neprimjetno se integrira u spuštene stropove i neće vam ometati koncentraciju u uredu zahvaljujući tihom radu.
  • Udišite svjež i zdrav zrak, čist od plijesni i alergena.

3. Konferencijska soba

  • Ako imate visoke stropove, odaberite podno grijanje koje će zagrijavati zrak blizu poda.

4. Kuhinja i zahod

  • Jednostavna integracija rješenja za toplu vodu u kuhinjama i kupaonicama.

5. Soba poslužitelja

  • Pouzdano infrastrukturno rashlađivanje do -20 °C za prostorije s poslužiteljima.

6. Soba za sastanke

  • Intelligent eye usmjerava protok zraka podalje od ljudi i automatski prebacuje uređaj u način rada za uštedu energije ili ga isključuje kad prepozna da je soba prazna.

Brojne različite unutarnje jedinice dizajnirali smo tako da se neprimjetno integriraju u uredsko okruženje.

Uredi i velike zgrade s kazetnim jedinicama

Kazetni model

Naše stropne kazete dizajnirane su tako da osiguravaju optimalno strujanje zraka u svim vrstama malih i velikih prostora, uz istovremeno oslobađanje prostora na zidu i podu. Uz najbogatiji asortiman na tržištu, jamčimo kako imamo model koji će se savršeno uklopiti u vašu zgradu i interijer.

Otkrijte našu potpuno ravnu kazetnu jedinicu

Otkrijte našu kazetnu jedinicu s kružnim strujanjem

uredsko rješenje – kanalna jedinica

Kanalna jedinica

Kanalne stropne jedinice idealne su za sve vrste interijera zbog svoje neprimjetne integracije. Diskretno se ugrađuju u spuštene stropove, tako da su vidljivi samo otvori za zrak.

uredi sa zidnim jedinicama

Zidna jedinica

Naše zidne jedinice međunarodno su prepoznatljive po svom dizajnu. Zbog njihovog elegantnog izgleda upravljanje klimatizacijom djeluje dopadljivo.

Uredi i velike zgrade sa stropnim jedinicama

Podstropna jedinica

Podstropne jedinice dizajnirane su tako da budu fleksibilne. Idealna su rješenja za prostore koji nemaju spuštene stropove ili su ograničene površine. Upravljanje pojedinačnim klapnama i mogućnost ispuštanja zraka pod raznim kutovima olakšavaju prilagođavanje interijerima.

Uredi i velike zgrade s parapetnim jedinicama

Parapetna jedinica

Parapetne jedinice idealne su za prostorije s visokim stropovima. Zbog svoje blizine tlu, optimalan su izbor za grijanje ili hlađenje prostora oko sebe.

Jednostavna nadogradnja ili zamjena postojećeg klimatizacijskog rješenja.

Daikinove jedinice lako je zamijeniti. Uz velike energetske uštede i minimalne troškove montaže, brzo ćete ostvariti svoj povrat ulaganja.

replacement_logo.png
Uredi i velike zgrade s jedinicama s postojećim cijevima i ožičenjem

Dizajnirana brzu montažu, naša rješenja za urede i velike zgrade kompatibilna su s postojećim cijevima i ožičenjem, čime se izbjegavaju dodatni troškovi i skraćuje vrijeme neaktivnosti.

Smanjite troškove ugradnje u uredima i velikim zgradama

Prilagodljive jedinice, kao što je Daikinova potpuno ravna kazetna jedinica, izravno pristaju u standardne stropne ploče i tako smanjuju troškove ugradnje.

Uredi i velike zgrade koji omogućuju integraciju s opremom drugog proizvođača

Intelligent Touch Manager je sustav za upravljanje poslovanjem koji se može integrirati s opremom drugog proizvođača.

Od malih ureda do nebodera

Bez obzira na to je li vaš projekt velik ili malen, imamo rješenja za grijanje i hlađenje vaše zgrade. Pronađite odgovarajuće rješenje odabirom veličine svoje zgrade ili prostora.

office-small-710x460.png

Mali uredi

Rješenje Sky Air idealno je za manje prostore sa zasebnim upravljanjem za svaku jedinicu.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Uredi srednje veličine

Rješenja VRV mogu zadovoljiti sve vaše potrebe za klimatizacijom. Idealno za male i srednje prostore, s mogućnošću središnjeg i pojedinačnog upravljanja jedinicama.

Office-large-710x460.png

Velike uredske zgrade i neboderi

Rashladni agregati i oprema na zračnoj strani su optimalno rješenje za srednje i velike prostore, a ispunite će sve vaše potrebe za klimatizacijom pomoću središnjeg sustava upravljanja.

Office-lobby-710x460.png

Velika uredska predvorja

Zračne zavjese Biddle smanjuju gubitke tijekom grijanja i klimatizacije i tako povećavaju stabilnost klimatizacije unutrašnjosti. Zračne zavjese Biddle povećavaju energetsku učinkovitost za do 72%.

offices-controls.png

Pametno upravljanje

Business Management System i Intelligent Touch Manager omogućuju upravljanje klimatizacijom s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku. Birajte između središnjeg i lokalnog upravljanja, postavite programe mjerača vremena, optimizirajte potrošnju energije pomoću naših alata za upravljanje energijom i iskoristite mogućnost jednostavne integracije s opremom drugih proizvođača.

freshair.png

Svježi zrak

Unesite svjež i zdrav zrak koristeći naše klima komore. One su idealne za srednje i velike prostore, a kompatibilne su sa svim Daikinovim rješenjima koja koriste naš klimatizacijski sustav.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Primjer Velocity

Saznajte kako je Daikin pomogao Velocity poboljšati njezine zelene vjerodajnice instaliranjem Daikin VRV sustava s povratom topline.

Primjer VMD poslovnog centra

Otkrijte kako su naše dizalice topline pružile potpuno rješenje sustava za klimatizaciju za najvišu poslovnu zgradu u Hrvatskoj.

VMD poslovni centar
Crystal Tower

Primjer Crystal Tower

Otkrijte kako Daikin osigurava moderno, energetski učinkovito i svestrano rješenje za klimatizaciju za cijelu zgradu.

Primjer Torre Serenissima

Poslčovna zgrada s 11 katova, Torre Serenissima služi kao sjedište autoceste Brescia Padova u Veroni, Italija. Opremljeni zastarjelim R-22 rashladnim sustavom, dali smo Torre Serenissimi potpunu nadogradnju kako bi pružili više energetske učinkovitosti i komfora.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Mi smo ovdje za vas

Dobro održavani HVAC sustav vrijedi više i traje duže. Poduzimanje koraka za produženje radnog vijeka vašeg postrojenja jamči da produktivnost i zdravlje vaših zaposlenika neće biti ugroženi.

Saznajte više