Skip to main content

Preuzmite kontrolu nad udobnošću i troškovima za energiju vaše zgrade

Daikinova rješenja za urede i velike zgrade značajno smanjuju operativne troškove uz energetski učinkovita klimatizacijska rješenja.

Fokus na vaše poslovanje

Fokus na vaše poslovanje

Vaša klimatizacija vaš je prioritet. Uz Daikinova klimatizacijska rješenja, vi i vaši zaposlenici možete raditi u komfornom okruženju. Mi vam donosimo energetski najučinkovitije rješenje, tako da svoju energiju možete preusmjeriti na obavljanje posla.

Uložite u energetsku učinkovitost

Ulaganje u Daikinova rješenja dugoročno donosi uštede. Na troškove za grijanje i hlađenje odlazi vam najmanje 50% potrošnje energije, što znači kako će montaža energetski učinkovitog klimatizacijskog rješenja značajno utjecati na vaše ukupne troškove za energiju.

Vaš osobni predstavnik tvrtke Daikin

Vaš osobni predstavnik tvrtke Daikin

Kako bismo vam osigurali najbolju uslugu za kupce, vaš smo projekt dodijelili posebnom predstavniku tvrtke Daikin. On će biti prisutan kako bi vam pomogao u svim fazama projekta, od početne razmjene ideja do održavanja nakon montaže.

Cjelovito rješenje za upravljanje klimatizacijom zgrade

Od energetski učinkovitog grijanja i klimatizacije do naših sustava za upravljanje zgradama, nudimo klimatizacijska rješenja za vaše urede i velike zgrade. Saznajte više o opcijama dostupnima za vašu zgradu.

Brojne različite unutarnje jedinice dizajnirali smo tako da se neprimjetno integriraju u uredsko okruženje.

Jednostavna nadogradnja ili zamjena postojećeg klimatizacijskog rješenja.

Daikinove jedinice lako je zamijeniti. Uz velike energetske uštede i minimalne troškove montaže, brzo ćete ostvariti svoj povrat ulaganja.

Uredi i velike zgrade s jedinicama s postojećim cijevima i ožičenjem

Dizajnirana brzu montažu, naša rješenja za urede i velike zgrade kompatibilna su s postojećim cijevima i ožičenjem, čime se izbjegavaju dodatni troškovi i skraćuje vrijeme neaktivnosti.

Smanjite troškove ugradnje u uredima i velikim zgradama

Prilagodljive jedinice, kao što je Daikinova potpuno ravna kazetna jedinica, izravno pristaju u standardne stropne ploče i tako smanjuju troškove ugradnje.

Uredi i velike zgrade koji omogućuju integraciju s opremom drugog proizvođača

Intelligent Touch Manager je sustav za upravljanje poslovanjem koji se može integrirati s opremom drugog proizvođača.

Od malih ureda do nebodera

Bez obzira na to je li vaš projekt velik ili malen, imamo rješenja za grijanje i hlađenje vaše zgrade. Pronađite odgovarajuće rješenje odabirom veličine svoje zgrade ili prostora.

 • Mali uredi

  Rješenje Sky Air idealno je za manje prostore sa zasebnim upravljanjem za svaku jedinicu.

 • Uredi srednje veličine

  Rješenja VRV mogu zadovoljiti sve vaše potrebe za klimatizacijom. Idealno za male i srednje prostore, s mogućnošću središnjeg i pojedinačnog upravljanja jedinicama.

 • Velike uredske zgrade i neboderi

  Rashladni agregati i oprema na zračnoj strani su optimalno rješenje za srednje i velike prostore, a ispunite će sve vaše potrebe za klimatizacijom pomoću središnjeg sustava upravljanja.

 • Velika uredska predvorja

  Zračne zavjese Biddle smanjuju gubitke tijekom grijanja i klimatizacije i tako povećavaju stabilnost klimatizacije unutrašnjosti. Zračne zavjese Biddle povećavaju energetsku učinkovitost za do 72%.

 • Pametno upravljanje

  Business Management System i Intelligent Touch Manager omogućuju upravljanje klimatizacijom s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku. Birajte između središnjeg i lokalnog upravljanja, postavite programe mjerača vremena, optimizirajte potrošnju energije pomoću naših alata za upravljanje energijom i iskoristite mogućnost jednostavne integracije s opremom drugih proizvođača.

 • Svježi zrak

  Unesite svjež i zdrav zrak koristeći naše klima komore. One su idealne za srednje i velike prostore, a kompatibilne su sa svim Daikinovim rješenjima koja koriste naš klimatizacijski sustav.

bg-image

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

  bg-image

  Claerhout Communication House office case

  Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

  bg-image

  Primjer Velocity

  Saznajte kako je Daikin pomogao Velocity poboljšati njezine zelene vjerodajnice instaliranjem Daikin VRV sustava s povratom topline.

   bg-image

   Primjer VMD poslovnog centra

   Otkrijte kako su naše dizalice topline pružile potpuno rješenje sustava za klimatizaciju za najvišu poslovnu zgradu u Hrvatskoj.

   bg-image

   Primjer Crystal Tower

   Otkrijte kako Daikin osigurava moderno, energetski učinkovito i svestrano rješenje za klimatizaciju za cijelu zgradu.

    bg-image

    Primjer Torre Serenissima

    Poslčovna zgrada s 11 katova, Torre Serenissima služi kao sjedište autoceste Brescia Padova u Veroni, Italija. Opremljeni zastarjelim R-22 rashladnim sustavom, dali smo Torre Serenissimi potpunu nadogradnju kako bi pružili više energetske učinkovitosti i komfora.

    bg-image

    Mi smo ovdje za vas

    Dobro održavani HVAC sustav vrijedi više i traje duže. Poduzimanje koraka za produženje radnog vijeka vašeg postrojenja jamči da produktivnost i zdravlje vaših zaposlenika neće biti ugroženi.

    Saznajte više

    Pronađite više informacija

    Gdje kupiti Daikin?

    Trebate li pomoć?

    Pronađite više informacija

    Trebate li pomoć?

    Pronađite više informacija

    Trebate li pomoć?

    Pročitajte naše novosti

    Pročitajte naš blog

    Nadahnite se našim referencama

    Pronađite više informacija

    Gdje kupiti Daikin?

    Trebate li pomoć?