Daikin kvaliteta življenja

Daikin kvaliteta življenja

Teme za sigurniji i ugodniji dom

U nastavku donosimo korisne ideje i savjete o tome kako podići kvalitetu života u prostoru u kojem ti i tvoji najmiliji provodite najviše vremena - vašem zajedničkom domu.

Uštede u domu

Malim promjenama može se pozitivno utjecati na prirodu ali i uštedjeti. Promjenom navika čuvajmo okoliš i stvorimo uštede, priroda će nam biti zahvalna, naš kućni budžet također!

Kada je pravo vrijeme za zamjenu sustava grijanja i hlađenja?

U posljednje vrijeme, potreba zamjene ili sanacije postojećeg sustava grijanja i hlađenja sve je prisutnija tema razgovora. Kako nam se bliži kraj sezone grijanja, idealno je vrijeme za razmotriti i odlučiti je li zaista potrebna kompletna zamjena sustava, ili je dovoljno samo preventivno održavanje.

 

Proljetno čišćenje: Vaš dom u svom najboljem izdanju

Većinu dana provodimo unutar svoja četiri zida i rijetko što će nam pružiti toliko zadovoljstva i pozitivne energije kao uredan i čist dom. Donosimo nekoliko savjeta i trikova za jednostavno i učinkovito proljetno čišćenje vašeg doma, ali i klima-uređaja.

Čist i vlažan zrak u borbi protiv infekcija

U vrijeme kada velik broj ljudi svoje vrijeme provodi u zatvorenom prostoru, važno je osigurati zdrave preduvjete: kvalitetan, čist i optimalno vlažan zrak. U nastavku pročitaj kako jednostavno podići kvalitetu, ali i vlažnost zraka u domu, te zašto je uopće vlažnost zraka nešto čemu treba pridati posebnu pažnju.

 

4. Daikin nagradni natječaj 

Ovaj natječaj namijenjen je svima!  Nije važno gdje si ovoga ljeta i što radiš, bitno je da nalaziš načine za odmor i zabavu i ovo, po mnogočemu posebno ljeto, provodiš odgovorno. Motiviraj i druge i osvoji cool nagradu – sudjeluj u našem nagradnom natječaju na Facebook profilu Daikin Hrvatska i podijeli s nama kako ovo ljeto provodiš na odgovoran način. Najzanimljivije objave nagradit ćemo super poklonima. U svakom slučaju želimo ti cool ljeto!

Nagradni natječaj traje od 07.08. do 21.08.2020. s krajnjim rokom prijave do 23:59h.

3. Daikin nagradni natječaj! 

Nagradni natječaj je završio, sretni dobitnici su:

Kristijan Krivačić, Marjan Horvat, Sanja Červar, Sonja Peroković

2. Daikin nagradni natječaj!

Ovaj nagradni natječaj je završio, sretni dobitnici su:

Zvjezdana Dubrović,  Jadranka Rezić, Ana Krznar, Lana Perić 

1. Daikin nagradni natječaj!

Ovaj nagradni natječaj je završio, sretni dobitnici su:

Danica Horvat, Ivana Baranj, Renata Vusilović, Julija Buzov Matuzović