Skip to main content

Daikin kvaliteta življenja

Teme za sigurniji i ugodniji dom

U nastavku donosimo korisne ideje i savjete o tome kako podići kvalitetu života u prostoru u kojem ti i tvoji najmiliji provodite najviše vremena - vašem zajedničkom domu.

Uštede u domu

Malim promjenama može se pozitivno utjecati na prirodu ali i uštedjeti. Promjenom navika čuvajmo okoliš i stvorimo uštede, priroda će nam biti zahvalna, naš kućni budžet također!

Kada je pravo vrijeme za zamjenu sustava grijanja i hlađenja?

U posljednje vrijeme, potreba zamjene ili sanacije postojećeg sustava grijanja i hlađenja sve je prisutnija tema razgovora. Kako nam stiže sezona grijanja, idealno je vrijeme za razmotriti i odlučiti je li zaista potrebna kompletna zamjena sustava, ili je dovoljno samo preventivno održavanje.

 

Sezonsko čišćenje: Vaš dom u svom najboljem izdanju

Većinu dana provodimo unutar svoja četiri zida i rijetko što će nam pružiti toliko zadovoljstva i pozitivne energije kao uredan i čist dom. Donosimo nekoliko savjeta i trikova za jednostavno i učinkovito sezonsko čišćenje vašeg doma, ali i klima-uređaja.

Čist i vlažan zrak u borbi protiv infekcija

U vrijeme kada velik broj ljudi svoje vrijeme provodi u zatvorenom prostoru, važno je osigurati zdrave preduvjete: kvalitetan, čist i optimalno vlažan zrak. U nastavku pročitaj kako jednostavno podići kvalitetu, ali i vlažnost zraka u domu, te zašto je uopće vlažnost zraka nešto čemu treba pridati posebnu pažnju.

 

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?