Daikin kvaliteta življenja

Daikin kvaliteta življenja

Teme za sigurniji i ugodniji dom

U nastavku donosimo korisne ideje i savjete o tome kako podići kvalitetu života u prostoru u kojem ti i tvoji najmiliji provodite najviše vremena - vašem zajedničkom domu.

Uštede u domu

Malim promjenama može se pozitivno utjecati na prirodu ali i uštedjeti. Promjenom navika čuvajmo okoliš i stvorimo uštede, priroda će nam biti zahvalna, naš kućni budžet također!

Kada je pravo vrijeme za zamjenu sustava grijanja i hlađenja?

U posljednje vrijeme, potreba zamjene ili sanacije postojećeg sustava grijanja i hlađenja sve je prisutnija tema razgovora. Kako nam stiže sezona grijanja, idealno je vrijeme za razmotriti i odlučiti je li zaista potrebna kompletna zamjena sustava, ili je dovoljno samo preventivno održavanje.

 

Sezonsko čišćenje: Vaš dom u svom najboljem izdanju

Većinu dana provodimo unutar svoja četiri zida i rijetko što će nam pružiti toliko zadovoljstva i pozitivne energije kao uredan i čist dom. Donosimo nekoliko savjeta i trikova za jednostavno i učinkovito sezonsko čišćenje vašeg doma, ali i klima-uređaja.

Čist i vlažan zrak u borbi protiv infekcija

U vrijeme kada velik broj ljudi svoje vrijeme provodi u zatvorenom prostoru, važno je osigurati zdrave preduvjete: kvalitetan, čist i optimalno vlažan zrak. U nastavku pročitaj kako jednostavno podići kvalitetu, ali i vlažnost zraka u domu, te zašto je uopće vlažnost zraka nešto čemu treba pridati posebnu pažnju.