Skip to main content

Hlađenje i grijanje za male stambene zgrade

Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION ugrađene su u brojne stambene projekte, uključujući nedavni projekt u Portu, Portugal.

Instalirani proizvodi

2x EWYT-CZ

Ukupni učin hlađenja: 21 kW

Ukupni kapacitet grijanja: 21 kW

Više o projektu

Kupac je želio rješenje koje može osigurati hlađenje ili grijanje ovisno o sezonskim potrebama, kao i toplu potrošnu vodu. Rješenje je također trebalo biti pouzdano i nuditi visoku energetsku učinkovitost i niske pogonske troškove.

Više o projektu, rješenju i proizvodu

Novi R-32 mali inverterski rashladni uređaj pokazao se kao vrijedno rješenje u širokom rasponu situacija, od velikih stadiona do relativno malih kuća.

Za ovaj projekt Daikin je isporučio dvije grijaće jedinice koje su lako zadovoljile potrebe učina (21 kW) i pružile najveću energetsku učinkovitost na tržištu za svoj segment proizvoda.

R-32 mali inverterski rashladni uređaj instaliran kao dio sustava za osiguranje grijanja ili hlađenja (ovisno o sezoni) unutarnjih ventilokonvektora, kao i potrošne tople vode. Zahvaljujući modernom dizajnu i naprednoj tehnologiji koja optimizira pune inverterske jedinice, jedinica je ispunila sve zahtjeve projekta, pružila izvanrednu učinkovitost i izvrsne performanse s radnom tvari s niskim GWP-om kao što je R-32.

Pročitajte više ovdje o novom malom inverterskom rashladnom uređaju

Daikinovo veliko iskustvo u razvoju tehnologije R-32 osigurava pouzdanost jedinice.

Godine 2018. Daikin je bio rani inovator i upisao se u povijest uvođenjem prvih rashladnih uređaja R-32, nakon kojih su iste godine slijedile scroll jedinice sa slobodnim hlađenjem, a 2020. Dizalica topline R-32.

Danas Daikin ima najveći broj instalacija R-32 na svijetu. Ovo je svjedočanstvo iskustva, znanja, kvalitete i pouzdanosti proizvoda R-32.

Pročitajte više ovdje o tome da je Daikin pionir u razvoju R-32 tehnologije

Jeste li zainteresirani saznati više o novom Daikin R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju? Obratite nam se putem obrasca u nastavku.

Srodni članci

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?