header-bg-residential-daikin-applied.jpeg

Hlađenje i grijanje za male stambene zgrade

Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION ugrađene su u brojne stambene projekte, uključujući nedavni projekt u Portu, Portugal.

Instalirani proizvodi

2x EWYT-CZ

Ukupni učin hlađenja: 21 kW

Ukupni kapacitet grijanja: 21 kW

Više o projektu

Kupac je želio rješenje koje može osigurati hlađenje ili grijanje ovisno o sezonskim potrebama, kao i toplu potrošnu vodu. Rješenje je također trebalo biti pouzdano i nuditi visoku energetsku učinkovitost i niske pogonske troškove.

Više o projektu, rješenju i proizvodu

Novi R-32 mali inverterski rashladni uređaj pokazao se kao vrijedno rješenje u širokom rasponu situacija, od velikih stadiona do relativno malih kuća.

Za ovaj projekt Daikin je isporučio dvije grijaće jedinice koje su lako zadovoljile potrebe učina (21 kW) i pružile najveću energetsku učinkovitost na tržištu za svoj segment proizvoda.

R-32 mali inverterski rashladni uređaj instaliran kao dio sustava za osiguranje grijanja ili hlađenja (ovisno o sezoni) unutarnjih ventilokonvektora, kao i potrošne tople vode. Zahvaljujući modernom dizajnu i naprednoj tehnologiji koja optimizira pune inverterske jedinice, jedinica je ispunila sve zahtjeve projekta, pružila izvanrednu učinkovitost i izvrsne performanse s radnom tvari s niskim GWP-om kao što je R-32.

Pročitajte više ovdje o novom malom inverterskom rashladnom uređaju

Daikinovo veliko iskustvo u razvoju tehnologije R-32 osigurava pouzdanost jedinice.

Godine 2018. Daikin je bio rani inovator i upisao se u povijest uvođenjem prvih rashladnih uređaja R-32, nakon kojih su iste godine slijedile scroll jedinice sa slobodnim hlađenjem, a 2020. Dizalica topline R-32.

Danas Daikin ima najveći broj instalacija R-32 na svijetu. Ovo je svjedočanstvo iskustva, znanja, kvalitete i pouzdanosti proizvoda R-32.

Pročitajte više ovdje o tome da je Daikin pionir u razvoju R-32 tehnologije

Jeste li zainteresirani saznati više o novom Daikin R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju? Obratite nam se putem obrasca u nastavku.

Srodni članci