Hotel Reina del Mar

Cha No Ma

Beč Austrija

Daikin sustav za pročišćavanje zraka pomaže korisnicima kafića da lakše dišu

Cha_No_Ma_2.jpg

Cha No Ma je specijalizirana japanska trgovina i kafić koji nudi prepoznatljive zalogaje i pića na bazi Matcha zelenog čaja. Instalacija Daikin pročišćavanja zraka sa senzorom kvalitete zraka u zatvorenom prostoru nudi sigurnost i zaštitu tijekom pandemije Covid-19 koja je u tijeku, održavajući zdravo okruženje bez virusa za kupce i osoblje.

Zahtjevi projekta

Klimatizacija
Zračna zavjesa
Pročišćavanje zraka
Upravljanje
Grijanje
Topla voda
Rashladna tehnika
Ventilacija

Godina ugradnje

2019-2021

Instalirani sustavi

  • Multi-Spilt (3 Perfera unutarnje jedinice)
  • Pročistač zraka MC55W
  • Sensor IAQ

Kao mjesto opuštanja i zajedništva, poštivanje okoliša važno je za Cha No Ma. Kontinuirano ulaganje u „zelenu“ kontrolu klime osigurava udobnost kupaca.

Japanski brend visoke kvalitete s dokazanom stručnošću i tehnologijom za HVAC, Daikin je bio prirodan izbor. Izvorni sustav nadograđen je 2019. s Daikin niskim GWP R-32 Multi-Split sustavom. Diskretno postavljena na ulazu u garažu, vanjska jedinica povezuje se s modernim Perfera zidnim unutarnjim jedinicama, opslužujući 35 m2 trgovine/kafea i 55 m2 kuhinje/uredskog prostora.

Kafić obično prima 8 osoba. Nastavak ograničenja Covid-19 znači da je za sada na snazi samo usluga „za van“. Godine 2021. instaliran je Daikin pročistač zraka s nadzorom kvalitete zraka u zatvorenom prostoru (IAQ) kako bi se osigurao mir i zaštitili potrošači te osoblje.

Daikinova flash streamer tehnologija čisti zrak, hvatajući i uništavajući čestice, dok inaktivira 99,9% virusa Sars-COV-2.

IAQ senzor mjeri parametre uključujući CO2, prašinu i hlapljive organske spojeve u stvarnom vremenu, omogućujući vlasniku da prati kvalitetu zraka putem aplikacije i poduzme sve potrebne protumjere. Usporedba „prije i poslije“ IAQ parametara pokazuje značajno poboljšanje IAQ-a.

Unutarnja kanalna jedinica

Daikinov pročistač zraka uklanja štetne čestice, alergene i viruse

BREEAM certifikat

Napredni IAQ senzor omogućuje kontinuirano praćenje s podacima u stvarnom vremenu

Daikin Loop vanjske jedinice

Jasno prikazana oznaka posjetiteljima osigurava čisto okruženje bez virusa

Srodni članci