Uz Daikin ćete imati savršenu klimatizaciju

Savršena klimatizacija uz Daikin

S više od 60 godina istraživanja i inovacija u rješenjima za upravljanje klimatizacijom, naučili smo da je za savršenu klimatizaciju potrebno nešto više od samog grijanja ili hlađenja.

Maksimalan komfor

Odaberite klimu predviđenu za vaš životni stil

Visoka kvaliteta

Uživajte u povjerenju koje proizlazi iz pouzdanih rješenja

Energetska učinkovitost

Naša ekološki prihvatljiva rješenja jamče uštedu energije

Pametno upravljanje

Kupcima ponudite aplikaciju Daikin i pametno programiranje i dat ćete im mogućnost upravljanja


Daikin poslovni portal

Naš poslovni portal omogućava brz pristup svih informacijama koje su vam potrebne. Od BIM i CAD nacrta do alata za stvaranje rješenja najvećih performansi - ovu tražilicu koristite za pronalaženje odgovora te za podršku vašem poslovanju.

Kućni i poslovni prostori

Bez obzira stvarate li dom, projektirate trgovinu ili obnavljate hotel, mi ćemo pronaći rješenje za grijanje i hlađenje koje će zadovoljiti vaše potrebe. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.

Daikin će vam pomoći ostvarite svoju viziju
 

Pronađite svoju viziju

Naši tehničari su tu kako bi vam pomogli pri svakom koraku vašeg projekta. Nudimo vam širok raspon obuka i seminara u vezi našeg softvera za odabir i simulaciju, a na raspolaganju su i naši BREEAM stručnjaci koji će vam pomoći u projektiranju ekoloških zgrada. Usredotočeni na inovacije i ekološki prihvatljive proizvode, proizvodimo klimatizacijska rješenja u Europi za Europu.

Rješenja za svaku klimatizacijsku potrebu

Tvrtka Daikin nudi velik izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prikladnih sve potrebe okoline i osobne potrebe. Odaberite željenu primjenu i saznajte više o opcijama koje su vam dostupne.

 

Grijanje i dizalice topline

Klimatizacija

Pročišćavanje zraka

Sustavi za potrošnu toplu vodu

Ventilacija