IAQ Senzor za kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru

IAQ Senzor za kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru

Naš novi senzor za mjerenje kvalitete zraka

IAQ-sensor-application.jpg

Najmoderniji uređaj mjeri kakvoću i vrijednosti zraka u zatvorenom, udobnost okoliša i elektromagnetsko zagađenje. Senzor ima integriranih 12 senzora i 15 parametara, a povezuje se putem WiFi mreže ili NB-IoT tehnologije.

Ugradnja

Ugradnja se može izvršiti putem programa za konfiguraciju. Podatke o pristupu daju naši lokalni predstavnici.

Detaljan prikaz IAQ senzora
Snimak zaslona s aplikacije Caelum

Platforma za nadzor Caelum

Uređaj se povezuje s Daikinovom nadzornom platformom Caelum - dostupnom putem daikiniaq.com. Omogućuje praćenje razine kvalitete zraka u zatvorenom i izradu periodičnih izvješća na temelju podataka sakupljenih tijekom aktivnosti senzora. Stvara aplikaciju za video zidove koja svojim klijentima uživo prikazuje razinu kvalitete zraka u zatvorenom prostoru.

Povezivost

Povezivost

IAQ senzor osigurava besprijekornu integraciju s Daikinovim daljinskim nadzorom i inteligentnom platformom za održavanje Daikin on Site i Daikin Cloud Service. Omogućuje savršenu kontrolu nad cijelim ventilacijskim sustavom za grijanje i klimatizaciju instaliranim u zgradi.

Usluge za kvalitetu zraka u zatvorenom

IAQ senzor jamči najbolju kontrolu okoliša zgrade kao dio Daikinovih paketa za procjenu kvalitete zraka i održavanja.

Usluge za kvalitetu zraka u zatvorenom
Zelena gradnja

Certifikat za zelenu gradnju

Instalacija Daikin IAQ senzora može vam pomoći da dobijete najbolje ocjene za građevinske projekte koji će biti akreditirani LEED i WELL certifikatom, zahvaljujući zaslugama za kvalitetu unutarnjeg okoliša.

Preuzmi brošuru