Neformalni sastanak i salon u modernom open-space uredu

Usluge za kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru

Daikin IAQ usluge

Instalacija i puštanje u pogon

Ključno je da se sustavi HVAC instaliraju prema preporukama proizvođača i puste u pogon prema konačnom projektu.

Poznato je da instalateri rade izmjene na licu mjesta - na primjer, mijenjaju duljinu cijevi, što može ozbiljno utjecati na performanse, energetsku učinkovitost i kvalitetu zraka u zatvorenom.

Odabir (i nadgledanje) ovlaštenog instalatera za ugradnju sustava određenog proizvođača je ključno, kao i odabir tvrtke s iskustvom u sličnim instalacijama.

Održavanje

Redovito održavanje ventilacijskih sustava izuzetno je važno i mora biti dio cjelokupnog plana održavanja HVAC sustava zgrade.

Čistoća je od posebne važnosti kada se radi s ventilacijom, jer prašina i nečistoća mogu utjecati na njezinu sposobnost održavanja kvalitete zraka u prostoriji.

Održavanje treba uključivati provjeru usisa i ispuha plinova na bilo kakve znakove nakupljanja nečistoće, onečišćenja ili kontaminacije, štete od nevremena i životinja, kao i provjere kanala i unutarnjih jedinica.

Daikin Refilter Program

Daikin nudi Refilter program za analizu, optimizaciju i poboljšanje vašeg HVAC sustava s fokusom na kvalitetu zraka u prostoriji.

  • Provjera kvalitete zraka u zatvorenom
  • Fresh Air program za optimizaciju postavki
  • Prilagođeni akcijski plan s poboljšanjima i protumjerama

Naši stručnjaci nude posjet lokaciji sa IAQ tehničkom kontrolnom listom.

Koristimo znanje i stručnost kako bismo vam pomogli provjeriti ispravnost vašeg HVAC sustava i dali vam jasno izvješće o stanju vašeg klima uređaja, ventilacijske opreme, kanala i unutarnjih jedinica.

Pokazat ćemo vam neposredni niz mjera koje će poboljšati sposobnost vašeg sustava da poveća dotok svježeg zrak u prostorije i smanji cirkulaciju prašine i nečistoća.

Hotelska soba s ugrađenim ormarima od tamnog drveta i dekoracijom od bijelih orhideja
Ikonica kontrolne liste

Naši stručnjaci nude posjet lokaciji sa IAQ tehničkom kontrolnom listom.

Logo Daikin Refilter programa
Ikonica praćenja statusa

Koristimo znanje i stručnost kako bismo vam pomogli provjeriti ispravnost vašeg HVAC sustava i dali vam jasno izvješće o stanju vašeg klima uređaja, ventilacijske opreme, kanala i unutarnjih jedinica.

IAQ Senzor: Naš novi senzor za kvalitetu zraka u zatvorenom

Uređaj mjeri kakvoću i vrijednosti zraka u zatvorenom, udobnost okoliša i elektromagnetsko zagađenje. Dostupan je s 12 senzora i 15 parametara, a povezuje se putem WiFi mreže ili NB-IoT tehnologije.

IAQ-Sensor.jpg

Kontrolirajte kvaliteta zraka u vašim prostorijama

Daikin servisni stručnjaci podržavaju vas širokim rasponom mogućnosti iz našeg specijaliziranog spektra usluga i iskustava koja će vam pomoći da identificirate sva područja vašeg HVAC sustava koja trebaju poboljšanje.

 

Ilustracija portfolija usluga IAQ