hodnik u uredskom okruženju s ljudima koji prolaze - mutni snimak dok se ljudi kreću

Za vaš posao

Pružanje dobre kvalitete zraka u zatvorenom prostoru s cjelovitim rješenjima u klimatizaciji zgrada

Žena u modernom uredskom okruženju s HVAC daljinskim upravljačem u ruci

Prosječno 90% vremena provodimo u zatvorenom - bilo da radimo, učimo, kupujemo, opuštamo se ili uživamo družeći se s našim najdražima. Zbog toga osiguravanje opskrbom i cirkulacijom svježeg, čistog zraka u zatvorenom nikad nije bilo važnije za kvalitetu unutarnjeg okruženja. Osiguranje da su zatvoreni prostori sigurni, zdravi i ugodni znači više dobrobiti za sve nas.

 

 

Otkrijte kako možete poboljšati kvalitetu zraka uz pomoć Daikin uređaja.

Ventilacija

Nudimo najširi raspon ventilacijskih sustava na tržištu, od malih rekuperatorskih jedinica do velikih klima komora – proizvedenih u skladu s najvišim standardima kvalitete za optimalnu primjenu u svakoj vrsti komercijalnih prostora

Komercijalni pročistači zraka

Plug & play, prijenosne rekuperatorske jedinice s visokom učinkovitošću filtracije i opcijama UV zračenja za uništavanje mikroba - za bolju kvalitetu unutarnjeg zraka u komercijalnim prostorima.

Tehnologija automatskog čišćenja

Naše kanalne i kružne kazetne jedinice opremljene su opcijskim filtrima za automatsko čišćenje koji povećavaju učinkovitost, udobnost i pouzdanost. Za poboljšanu kvalitetu zraka u prostoriji sprečavanjem nakupljanja prašine i mirisa na filteru.

Tips & Tricks za kvalitetu unutarnjeg zraka

Kao stručnjak za HVAC-R rješenja, Daikin želi pružiti korisne savjete o tome kako učinkovito ventilirati urede, restorane ili trgovine kako biste poboljšali kvalitetu zraka u zatvorenom i sigurno upravljali vašom zgradom.