Skip to main content

Ventilacija

Ispravan sustav ventilacije presudan je za opskrbu svježim zrakom i filtriranje onečišćenja zraka kao što su pelud, spore, cementna prašina, bakterije, virusi i klice.

bg-image

Za postizanje optimalne ventilacije, Daikin se drži najviših standarda energetske učinkovitosti i fleksibilnosti kako bi pružio najbolju kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Da bi postigao čistoću unutarnjeg zraka, Daikin osigurava da su proizvodi za ventilaciju neprimjetno integrirani u cjelovito rješenje s dizalicom topline. To znači da smanjujemo broj pojedinačnih sustava i neovisnih dobavljača kako bismo isporučili jedan potpuni HVAC sustav.

Sve naše ventilacijske jedinice nude povrat topline kao standardnu funkciju i mogu povratiti do 81% izlazne topline. Kod nas ćete pronaći širok raspon rješenja za gotovo svaku primjenu, od sustava s protokom od samo 10 m³ / h do 140 000 m³ / h.

Daikin Modular Light klima komora ugrađena u trgovini Action

Ventilacija s povratom topline

Shema protoka zraka rekuperatorske jedinice

Daikin uređaji za ventilaciju s povratom topline (HRV) obnavljaju toplinsku energiju izgubljenu ventilacijom i kontroliraju promjene temperature u prostoriji uzrokovane ventilacijom, te na taj način održavaju komfor i kvalitetu zraka. Ovi uređaji mogu smanjiti opterećenje klimatizacijskog sustava i tako uštedjeti energiju.

HRV jedinice mogu se integrirati u VRV ili Sky Air sustav, što omogućuje centralno upravljanje svih aspekata unutarnje klime.

Trenutni sustav uključuje modele sa (VKM) ili bez odvlaživača (VAM).

 

Klima komore

Ugradnja Daikin klima komore na krov

Daikin nudi širok izbor klima komora za srednje velike i velike primjene. Standardni raspon jedinica različitih veličina može se prilagoditi tako da odgovaraju raspoloživom prostoru ili se sustavi mogu prilagoditi potrebama zgrade.

Klima komore mogu se integrirati u potpuno rješenje zgrade povezivanjem s bilo kojim Daikin VRV ili inverterskim kondenzacijskim uređajem ERQ.

Daikin Modular Light (Smart)

  • Model Daikin Modular Light (Smart) nudi jedinstvenu funkciju dvostruke filtracije za uklanjanje što većeg broja čestica.
  • Uređaj ima aluminijski izmjenjivač topline s učinkovitošću iznad 92%.
  • Kućište se sastoji od dvostruke obloge s izolacijom od mineralne vune debljine 50 mm kako bi se osigurala niža razina buke.
  • Visina uređaja optimizirana je kako bi se uštedjelo što više prostora prilikom ugradnje u spušteni strop.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?