Skip to main content

Merlin Properties • P.E. Vía Norte

Madrid, Španjolska

Održivije rješenje

Parque Empresarial Vía Norte je poslovni centar u Madridu. Zgrada Merlin Properties bruto površine od 7.500 m2 uglavnom nudi uredski prostor. Vlasnik je želio nadograditi sustav R-22 iz 1996. godine na učinkovitije rješenje, a pritom držati troškove ulaganja pod kontrolom.

Zamjena sustava uključivala je samo zamjenu vanjskih i unutarnjih jedinica, uz zadržavanje ožičenja i cjevovoda. Stoga bi se radovi mogli obaviti brže i sa smanjenim utjecajem na stanare.

S novim sustavom štedi se energija i komfor dovodi do najnovijih normi.

Rješenje na prvi pogled

 • 371 unutarnje jedinice
 • 23 vanjskih jedinica
 • D-BACS sustav za upravljanje

Saznajte više

Srodni članci

 • VRV dizalica topline doprinosi niskom ugljičnom otisku

  Novi komercijalni kompleks Arteparc smješten u Inovallee techparku u Meylanu, Grenoble, pokazuje kako programeri i proizvođači opreme surađuju da bi isporučili nove zgrade s niskom razinom ugljika koje su u skladu s najvišim standardima održivog razvoja.​
 • Osiguranje kompletnog HVAC sustava za pogon za obradu hrane

  Daikin je nedavno isporučio kompletan HVAC sustav za potrebe hlađenja pogona za obradu hrane u Mađarskoj. Krajnji korisnik sudjeluje u poslovanju s dodacima prehrani, proizvodeći dodatke biljnoj bazi uključujući veganske proteine.
 • Proširenje programa „L∞P by Daikin“ na rashladne uređaje

  Daikin Applied Europe nedavno je proširio program „L∞P by Daikin“ na rashladne uređaje. Stoga je Daikin jedini proizvođač koji aktivno promiče i opskrbljuje jedinice s obnovljenim radnim tvarima za široku paletu proizvoda, od vijčanih i scroll kompresorskih jedinica do centrifugalnih kompresorskih strojeva.
 • Gubi li stvarno R-32 važnost u igri radnih tvari?

  Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION integriraju se s kompletima Drain-back solarnog sustava u malim stambenim projektima za korištenje solarne energije za proizvodnju potrošne tople vode.
 • Osigurava hlađenje i grijanje za male stambene zgrade

  Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION integriraju se s kompletima Drain-back solarnog sustava u malim stambenim projektima za korištenje solarne energije za proizvodnju potrošne tople vode.
 • Osigurava hlađenje za industrijskog proizvođača automobilskih komponenti

  Daikin je nedavno isporučio zrakom hlađeni inverterski rashladni uređaj s vijčanim kompresorom iz serije TZ kako bi zadovoljio potrebe za hlađenjem industrijskog postrojenja u blizini Lisabona u Portugalu. U pogonu se proizvode kočnice i druge komponente za automobilsku industriju.
 • Daikin Emura, dizajnersko rješenje za stambene objekte

  Pogledajmo ovaj stan u središtu Milana, talijanske prijestolnice dizajna i mode. Jeste li primijetili novu bijelu Daikin Emuru na zidu? To je elegantan dizajn koji se lijepo uklapa u interijer.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama