RT_p1_6-Merlin_Properties.jpg

Merlin Properties • P.E. Vía Norte

Madrid, Španjolska

Održivije rješenje

Parque Empresarial Vía Norte je poslovni centar u Madridu. Zgrada Merlin Properties bruto površine od 7.500 m2 uglavnom nudi uredski prostor. Vlasnik je želio nadograditi sustav R-22 iz 1996. godine na učinkovitije rješenje, a pritom držati troškove ulaganja pod kontrolom.

Zamjena sustava uključivala je samo zamjenu vanjskih i unutarnjih jedinica, uz zadržavanje ožičenja i cjevovoda. Stoga bi se radovi mogli obaviti brže i sa smanjenim utjecajem na stanare.

S novim sustavom štedi se energija i komfor dovodi do najnovijih normi.

Rješenje na prvi pogled

  • 371 unutarnje jedinice
  • 23 vanjskih jedinica
  • D-BACS sustav za upravljanje

Saznajte više

Srodni članci

DESCO_01_002.jpg

Desco izložbeni salon

Daikin „plug and play“ sustav paketnih krovnih jedinica nudi održivo rješenje za kontrolu klime tijekom cijele godine za izložbeni prostor kupaca

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotel Van der Valk

Od predvorja do soba za goste pa do kuhinje, svaki prostor hotela Van der Valk ima svoje jedinstvene potrebe za klimatizacijom. Naš je cilj bio razviti integrirani sustav da zadovolji potrebe svakog od tih mjesta i smanji ukupni utjecaj sustava na okoliš.

venice-header-1645px1080px.jpg

Venetian Arsenal

Inovativni sustav upravljanja klimom koji ulazi u sferu prirodne energije venecijanske lagune pruža visoku razinu komfora i energetske učinkovitosti uz očuvanje povijesne industrijske građevine u srcu Venecije.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Poslovna zgrada Velocity

Održivost je u prvom planu dizajna Velocitya. Svaki element dizajna pažljivo je razmotren kako bi se osigurala EPC ocjena „B“ i postignula ocjena BREEAM „Excellent“.

vmd-header-1645px1080px.jpg

VMD poslovni centar

Sustav VRV IV osigurava cjelokupno grijanje i hlađenje za VMD Tower B, poslovnu zgradu od 25 katova u Zagrebu, pomažući joj da zadovolji najviše razine učinkovitosti i smanji potrošnju energije.

Turkmenistan-Success-Story.png

Priča o uspjehu iz Turkmenistana

Daikin je nedavno ponudio svoje potpuno HVAC rješenje za kompleks mješovite namjene, koji će biti najveći trgovački i zabavni centar u Aşgabatu, glavnom gradu Turkmenistana.

header_torre_serenissima_1645px1080px.jpg

Torre Serenissima

Opremljeni zastarjelim R-22 rashladnim sustavom, dali smo Torre Serenissimi potpunu nadogradnju kako bi pružili više energetske učinkovitosti i komfora.