RT_p1_6-Hotel_Lasarenas.jpg

Hoteles Santos • Las Arenas

Valencia, Španjolska

Smanjivanje pogonskih troškova uz zadržavanje operativnosti

Postojeći HVAC-R sustav ugrađen je 2007. godine. Nakon 13 godina željelo se ažurirati sustav radi povećanja učinkovitosti. Najnovija tehnološka dostignuća novih Daikin sustava osiguravaju postupak budućeg korištenje i uštede energije, istovremeno održavajući vrhunski komfor. Čak su se iskoristile postojeće unutarnje jedinice i cjevovodi, pa nije bilo potrebe za zatvaranjem hotela zbog obnove.

Ovim ažuriranjem sustava od samog početka postignuto je povećanje učinkovitosti od 30%. U usporedbi s potpuno novom instalacijom ovo je postignuto s puno nižim ulaganjima. Brza i postupna instalacija svela je poslovne smetnje na minimum i omogućila da hotel ostane otvoren tijekom cijelog postupka ugradnje.

Rješenje na prvi pogled

  • 88 vanjskih jedinica
  • 458 unutarnje jedinice
  • Središnje upravljanje pomoću Intelligent Touch Manager
  • Instalacija i održavanje pomoću Daikin Cloud usluge

Saznajte više

Naši drugi primjeri

DESCO_01_002.jpg

Desco izložbeni salon

Daikin „plug and play“ sustav paketnih krovnih jedinica nudi održivo rješenje za kontrolu klime tijekom cijele godine za izložbeni prostor kupaca

van-der-valk-hotel-header.jpg

Hotel Van der Valk

Od predvorja do soba za goste pa do kuhinje, svaki prostor hotela Van der Valk ima svoje jedinstvene potrebe za klimatizacijom. Naš je cilj bio razviti integrirani sustav da zadovolji potrebe svakog od tih mjesta i smanji ukupni utjecaj sustava na okoliš.

venice-header-1645px1080px.jpg

Venetian Arsenal

Inovativni sustav upravljanja klimom koji ulazi u sferu prirodne energije venecijanske lagune pruža visoku razinu komfora i energetske učinkovitosti uz očuvanje povijesne industrijske građevine u srcu Venecije.

velocity-header-1645px1080px.jpg

Poslovna zgrada Velocity

Održivost je u prvom planu dizajna Velocitya. Svaki element dizajna pažljivo je razmotren kako bi se osigurala EPC ocjena „B“ i postignula ocjena BREEAM „Excellent“.

vmd-header-1645px1080px.jpg

VMD poslovni centar

Sustav VRV IV osigurava cjelokupno grijanje i hlađenje za VMD Tower B, poslovnu zgradu od 25 katova u Zagrebu, pomažući joj da zadovolji najviše razine učinkovitosti i smanji potrošnju energije.

Turkmenistan-Success-Story.png

Priča o uspjehu iz Turkmenistana

Daikin je nedavno ponudio svoje potpuno HVAC rješenje za kompleks mješovite namjene, koji će biti najveći trgovački i zabavni centar u Aşgabatu, glavnom gradu Turkmenistana.

header_torre_serenissima_1645px1080px.jpg

Torre Serenissima

Opremljeni zastarjelim R-22 rashladnim sustavom, dali smo Torre Serenissimi potpunu nadogradnju kako bi pružili više energetske učinkovitosti i komfora.