Skip to main content

Hoteles Santos • Las Arenas

Valencia, Španjolska

Smanjivanje pogonskih troškova uz zadržavanje operativnosti

Postojeći HVAC-R sustav ugrađen je 2007. godine. Nakon 13 godina željelo se ažurirati sustav radi povećanja učinkovitosti. Najnovija tehnološka dostignuća novih Daikin sustava osiguravaju postupak budućeg korištenje i uštede energije, istovremeno održavajući vrhunski komfor. Čak su se iskoristile postojeće unutarnje jedinice i cjevovodi, pa nije bilo potrebe za zatvaranjem hotela zbog obnove.

Ovim ažuriranjem sustava od samog početka postignuto je povećanje učinkovitosti od 30%. U usporedbi s potpuno novom instalacijom ovo je postignuto s puno nižim ulaganjima. Brza i postupna instalacija svela je poslovne smetnje na minimum i omogućila da hotel ostane otvoren tijekom cijelog postupka ugradnje.

Rješenje na prvi pogled

 • 88 vanjskih jedinica
 • 458 unutarnje jedinice
 • Središnje upravljanje pomoću Intelligent Touch Manager
 • Instalacija i održavanje pomoću Daikin Cloud usluge

Saznajte više

Naši drugi primjeri

 • VRV dizalica topline doprinosi niskom ugljičnom otisku

  Novi komercijalni kompleks Arteparc smješten u Inovallee techparku u Meylanu, Grenoble, pokazuje kako programeri i proizvođači opreme surađuju da bi isporučili nove zgrade s niskom razinom ugljika koje su u skladu s najvišim standardima održivog razvoja.​
 • Osiguranje kompletnog HVAC sustava za pogon za obradu hrane

  Daikin je nedavno isporučio kompletan HVAC sustav za potrebe hlađenja pogona za obradu hrane u Mađarskoj. Krajnji korisnik sudjeluje u poslovanju s dodacima prehrani, proizvodeći dodatke biljnoj bazi uključujući veganske proteine.
 • Proširenje programa „L∞P by Daikin“ na rashladne uređaje

  Daikin Applied Europe nedavno je proširio program „L∞P by Daikin“ na rashladne uređaje. Stoga je Daikin jedini proizvođač koji aktivno promiče i opskrbljuje jedinice s obnovljenim radnim tvarima za široku paletu proizvoda, od vijčanih i scroll kompresorskih jedinica do centrifugalnih kompresorskih strojeva.
 • Gubi li stvarno R-32 važnost u igri radnih tvari?

  Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION integriraju se s kompletima Drain-back solarnog sustava u malim stambenim projektima za korištenje solarne energije za proizvodnju potrošne tople vode.
 • Osigurava hlađenje i grijanje za male stambene zgrade

  Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION integriraju se s kompletima Drain-back solarnog sustava u malim stambenim projektima za korištenje solarne energije za proizvodnju potrošne tople vode.
 • Osigurava hlađenje za industrijskog proizvođača automobilskih komponenti

  Daikin je nedavno isporučio zrakom hlađeni inverterski rashladni uređaj s vijčanim kompresorom iz serije TZ kako bi zadovoljio potrebe za hlađenjem industrijskog postrojenja u blizini Lisabona u Portugalu. U pogonu se proizvode kočnice i druge komponente za automobilsku industriju.
 • Daikin Emura, dizajnersko rješenje za stambene objekte

  Pogledajmo ovaj stan u središtu Milana, talijanske prijestolnice dizajna i mode. Jeste li primijetili novu bijelu Daikin Emuru na zidu? To je elegantan dizajn koji se lijepo uklapa u interijer.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama