Žena dočekuje goste u svoju kuću

Obnovite vaš dom uz Daikin

Što biste trebali uzeti u obzir prilikom ponovnog oblikovanja vašeg doma i ugradnje novog rješenja za grijanje i hlađenje.

Instalater s Daikin jedinicom

Pravo rješenje za vaš dom

Zamjena starog plinskog ili uljnog kotla s Daikin jedinicom je jednostavna. Osim toga, nema potrebe za zamjenom cijelog sustava: naše dizalice topline i kotlovi kompatibilni su s većinom originalnih radijatora i sustava cijevi, za veću fleksibilnost tijekom renoviranja.

Daikin jedinica vani u zelenom vrtu

Smanjite svoj utjecaj na okoliš - i svoj račun za struju

Tražite održivo rješenje koje koristi obnovljive izvore energije, hibridni sustav ili klasično rješenje? Što god trebate: Daikin nudi niz sustava za hlađenje, grijanje i toplu vodu koji smanjuju troškove energije i doprinose okolišu.

Daikin jedinica u modernoj kući

Uložite u budućnost

Preuređenje vašeg doma je investicija u budućnost.

Naš savjet: razmišljajte dugoročno pri odabiru rješenja za hlađenje i grijanje te pronađite sustav koji će odgovarati vašem domu i životnom stilu dugi niz godina.

Savršeno pristajanje

Koje je optimalno rješenje za hlađenje i grijanje za vaš životni stil?
Koji je izvor energije najbolji za vaš dom?
Daikin nudi paletu opcija kako bi osigurao idealno pristajanje.

high-temperature.png

Daikin Altherma visokotemperaturna dizalica topline zrak-voda

Visokotemperaturne Daikin Altherma dizalice topline zrak-voda povezuju se s postojećim cijevima i radijatorima, što ih čini savršenima za zamjenu starih plinskih kotlova tijekom renoviranja. Napajaju se zrakom (65%), električnom energijom (35%) i solarnom energijom (opcionalno).

FTXJ-AW_open.tif

Dizalice topline zrak-zrak

Napajana zrakom (80%), električnom energijom (20%), niskotemperaturna Daikin dizalica topline zrak-voda za hlađenje i grijanje idealno je rješenje za nove domove i zelene zgrade, te kao zamjena za stare električne sustave.

hybrid-heat-pump.png

Hibridne dizalice topline

Hibridne dizalice topline energiju uzimaju iz optimalne kombinacije zraka, električne mreže i plina, ovisno o sezonskim uvjetima i cijeni energenata. Idealne su za zamjenu starih plinskih kotlova tijekom renoviranja - za učinkovito i pouzdano hlađenje, grijanje i toplu vodu.

D2CND_485x200.jpg

Kondenzacijski plinski kotlovi

Daikin kondenzacijski plinski kotlovi savršeno su rješenje za grijanje i toplu vodu za jednostavnu zamjenu starih plinskih kotlova tijekom renoviranja. Pokreću se plinom s opcijom solarne energije.

oil-condensing-boiler.png

Kondenzacijski uljni kotlovi

  • Za grijanje i toplu vodu
  • Energiju uzimaju iz ulja
  • Opcijska podrška solarnog sustava
  • Idealno za obnove i zamjenu starih uljnih kotlova