Skip to main content

Daljinsko praćenje rada opreme

Povezani klimatizacijski sustav radi pametnije. Nudimo nekoliko načina za daljinsko upravljanje vašim proizvodima i postrojenjima. Od praćenja učinka do prediktivne logike, analiza i drugih mogućnosti, naša inteligentna mreža predstavlja cjenovno prihvatljivo rješenje za poboljšanje sigurnosti, dostupnosti sustava i pouzdanosti vašeg postrojenja.

EUROPEAN REMOTE MONITORING CENTER

Saznajte više o našim glavnim zadacima i alatima

Predviđanje putem daljinskog praćenja

 • Analitika

  Podaci su naši sirovi materijali, a analiza podataka naš proizvod. Neprekidno praćenje i analiza radnih podataka sustava nisu samo ključni za osiguravanje djelotvornog rada, smanjenje operativnih troškova i cijene održavanja te optimizaciju udobnosti korisnika. Analiza podataka također pruža dodatne vrijedne i često iznenađujuće uvide.

 • Jednostavno povezivanje

  Znamo da povezivanje sustava s oblakom često može biti pravi izazov – srećom, to više nije vaš problem. Mi ćemo se pobrinuti za povezivanje, uključujući mobilnu mrežu i usmjerivač s daljinskim praćenjem rada koji povećaju pouzdanost infrastrukture.

 • Daikin Cloud Service

  Naša web-usluga nudi vam pouzdano i sigurno daljinsko praćenje sustava. Vaše povjerenje naš je glavni prioritet. Daikin Cloud Service zadovoljava najviše sigurnosne standarde u svakom pogledu – štiti privatnost vaših podataka te prenosi i pohranjuje vaše podatke kad god je to potrebno.
  Dodatne informacije o usluzi Daikin Cloud Service (za DX)
  Dodatne informacije o usluzi Daikin On Site (rashladnici vode i klima-komore)

Pogodnosti daljinskog praćenja sustava

Otkrijte sve prednosti naših usluga za daljinsko praćenje sustava.

 • Daljinsko upravljanje

  Daikin Cloud Service je web-rješenje za daljinsko praćenje i upravljanje HVAC sustavima koje može istovremeno upravljati potrošnjom energije u većem broju zgrada. Nema potrebe za instaliranjem posebnog softvera. Sve je dostupno putem uobičajenog preglednika na računalu ili mobilnom uređaju.

 • Nijedan potencijalni problem ne prolazi nezapaženo

  Štoviše, Daikin Cloud Service šalje automatsku obavijest kad otkrije mogući kvar. Ova jedinstvena značajka prediktivnog obavješćivanja omogućuje izvođenje servisnih radnji čak i prije nego što korisnik primijeti da je došlo do problema – time se povećava pouzdanost sustava i smanjuju troškovi servisiranja.

 • Najveća radna učinkovitost

  Nepravilno upravljanje može narušiti učinkovitost čak i najboljeg sustava. Neprekidno praćenje daje detaljan uvid u profile opterećenja, obrasce korištenja i radne uvjete. Dobiveni podaci predstavljaju odličan temelj za optimiziranje rada i održavanja sustava, kao i povrat uloženih sredstava.

Primjeri iz stvarnog života

Kao što je vidljivo iz sljedećih slučajeva, neprekidno praćenje sustava i analiza podataka pružaju konkretne prednosti korisnicima:

Potrošnja energije smanjena je za 20 posto

Na temelju analize podataka o potrošnji energije klimatizacijskog sustava s tehnologijom varijabilnog volumena radne tvari (VRV) dali smo preporuke za optimizaciju obrazaca korištenja. Rezultat: smanjenje troškova električne energije utrošene na hlađenje za 20 posto.

Otkriven je višak rashladnog kapaciteta od 40 posto

Dugoročnim praćenjem sustava za rashlađivanje i hlađenje Conveni-Pack otkrili smo da je rashladni kapacitet sustava čak 40 posto veći od potrebnog. Korisnik je naknadno uklonio određen broj rashladnih uređaja i time smanjio troškove ulaganja.

Izlazna temperatura povećala se za 30 posto

Analizom korisnikovih radnih podataka uspjeli smo prepoznati priliku za poboljšanje udobnosti korisnika i primijeniti mjere za poboljšanje udobnosti na temelju dobivenih rezultata.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?