Skip to main content

Daikin Cloud Plus

Daikin Cloud Plus usluga temelji se na daljinskom upravljanju i rješenjima nadziranja za komercijalne Daikin HVAC sustave. Koristeći poboljšanu kontrolu, nadzor i prediktivnu logiku, Daikin Cloud Plus usluga pruža podatke u stvarnom vremenu i podršku Daikin stručnjaka kako bi vam pomogli u prepoznavanju mogućnosti uštede, povećanju životnog vijeka vaše opreme i smanjenju rizika od neočekivanih problema.

Prednosti Daikin Cloud Plus

bg-slika

Daljinsko upravljanje i nadziranje

Steknite moć nadgledanja i manipuliranja različitim operativnim aspektima svojih mjesta s udaljene lokacije.

Kontrola tlocrta po mjestu

Vizualizirajte i upravljajte izgledom te infrastrukturom svake lokacije putem detaljnih tlocrta.

Pristup više lokacija

Centralizirajte svoje napore kontrole i upravljanja na više lokacija putem objedinjene platforme.

Pristup temeljen na dopuštenju

Uspostavite granularni sustav dopuštenja koji vam omogućuje fino podešavanje razina pristupa za različite korisnike i uloge.

bg-slika

Trendovi utroška energije

Budno pratite trendove utroška energije pomoću analize podataka u stvarnom vremenu. Otkrijte neprocjenjive uvide u performanse vašeg HVAC sustava kroz detaljnu analizu operativnih podataka.

Uštede energije

Iskoristite snagu inteligentne automatizacije za kontrolu različitih sustava u vašem okruženju.

Uštede troškova

Provedba energetski učinkovitih strategija i stjecanje uvida iz odluka temeljenih na podacima može imati izravan utjecaj na vaše operativne troškove.

Ugljična neutralnost

Aktivnim praćenjem i upravljanjem potrošnjom energije igrate ključnu ulogu u smanjenju svog ugljičnog otiska.

bg-slika

Od jednostavnih do naprednih najnovijih kontrolera

Od jednostavnih postavki do sofisticiranih konfiguracija, paleta najnovijih kontrolera prilagođava se vašim potrebama na bilo kojoj razini složenosti.

Razna sučelja

Iskusite pogodnost različitih sučelja skrojenih prema vašim željama.

Napredna sigurnost

Prioritetno zaštitite svoje sustave i podatke uz pomoć najsuvremenijih sigurnosnih mjera.

bg-slika

Ograničava potrebu za kontrolom na licu mjesta

Korištenjem mogućnosti daljinskog upravljanja, potreba za stalnom prisutnošću na licu mjesta značajno je smanjena.

Minimizira vrijeme zastoja i pozive inženjera

Mogućnosti daljinskog upravljanja omogućuju vam brzo rješavanje problema čim se pojave, smanjujući vrijeme zastoja i potrebu slanja inženjera za svaki manji problem.

Optimizirano održavanje

Uvidi koji se temelje na podacima dobiveni daljinskim nadzorom mogu dovesti do prakse optimiziranog održavanja. Analizirajući trendove i podatke o izvedbi na daljinu, možete učinkovitije planirati aktivnosti održavanja.

Karakteristike

Daljinsko upravljanje, kontrola zahtjeva i planiranje

Kontrolirajte i pratite klimu svojih zgrada u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta. Iz web preglednika moguće je prilagoditi parametre vaših jedinica, uključujući zadane vrijednosti temperature, brzine ventilatora, načine rada grijanja ili hlađenja i još mnogo toga.

Kontrola zahtjeva smanjuje vršnu potrošnju uz minimalan utjecaj na udobnost predviđanjem budućih potreba i prilagođavanjem radnog kapaciteta jedinica u skladu s tim.

Rasporedi se pohranjuju na upravljaču tako da jedinice rade prema rasporedu unatoč internetskoj vezi.

Nadzor potrošnje energije

Dobijte detaljnu vizualizaciju i izvezite energetske podatke svojih zgrada. Dostupni su moćni grafikoni, usporedbe i vizualizacije koji vam pomažu u procjeni performansi i potencijalnih poboljšanja za smanjenje prekomjerne energije i smanjenje troškova energije. Pored detaljnih energetskih podataka HVAC sustava, moguće je dodati eksterne mjerače za mjerenje potrošnje rasvjete i vodenih sustava.

Uparivanje uređaja

Pametna pravila mogu se integrirati za optimiziranje rada vaših jedinica postavljanjem specifičnih okidača i planiranjem potrebnih radnji kada se ti uvjeti ostvare. Pomoću načela „ako X, onda Y“ može se optimizirati i komfor korisnika i učinkovitost jedinica. Na primjer, pravilo može biti: „Ako je prozor otvoren, nakon 5 minuta isključi klima uređaj.“

bg-slika

Raspodjela potrošnje energije

Proporcionalna raspodjela potrošnje električne energije omogućuje vam izračun potrošnje za određena područja u vašim zgradama. Na primjer, možete izračunati koliko struje troši stanar na određenom katu. Za ovu funkciju potrebna su mjerila energije.

Udaljene postavke na terenu

Postavke na terenu vanjskih jedinica mogu se podešavati daljinski. Ovo omogućuje tehničarima i operaterima zgrada da daljinsku prilagode, konfiguriraju i nadziru vanjske jedinice, smanjujući potrebu da budu na lokaciji, štede vrijeme i troškove povezane s putovanjem, radom i održavanjem, povećavaju učinkovitost i ukupnu izvedbu.

Povijest na terenu

Raspored praćenja pokretačkih jedinica ili ručnih radnji koje su izvršene na jedinicama i na licu mjesta. Prošli događaji, promjene i prilagodbe, omogućujući vam prepoznavanje trendova, procjenu poboljšanja performansi i izradu strategije za budućnost. Pregledom povijesnih podataka, donosit ćete informirane odluke, prilagođavati strategije i pokretati stalna poboljšanja, unaprijeđujući svoj pristup upravljanju HVAC-om.

bg-slika

Predviđanje i obavijest e-poštom

Algoritmi za rano predviđanje kvarova pomažu spriječiti velike kvarove. Na temelju alarma i operativnih podataka, logika predviđanja specifična za jedinicu omogućuje vam da preventivno vidite može li jedinica naići na probleme. U ovom će se slučaju generirati alarmi predviđanja logike, omogućujući rana upozorenja i osiguravajući nesmetan rad.

Pristup radnim podacima

Bez napora daljinski nadzirite, analizirajte i fino podešavajte HVAC parametre, omogućujući vam donošenje informiranih odluka dok ste u pokretu. Pristup operativnim podacima u stvarnom vremenu, metrikama performansi i potrošnji energije omogućuje vam da prilagodite postavke, otklonite anomalije i održite maksimalnu učinkovitost, a sve to uz smanjenje potrebe za fizičkom intervencijom. Radni podaci se mogu preuzeti za daljnje analize i periodična izvješća.

Analize unutarnjih i vanjskih jedinica

Zaronite u sveobuhvatan uvid u izvedbu svake jedinice, potrošnju energije i utjecaj na okoliš. Jednostavno uspoređujte podatke između jedinica, uočavajući neučinkovitosti i optimizirajući ukupnu učinkovitost vašeg sustava. Uz holistički pogled na unutarnje i vanjske jedinice, postići ćete neviđene razine harmonije rada i uštede energije.

bg-slika

Upravljanje više lokacija

Dobijte prikaz karte svih svojih lokacija s upozorenjima o statusu, mjerilom i usporedbom lokacija. Iz prikaza karte možete dobiti izravan pristup svakoj lokaciji kako biste daljinski nadgledali i kontrolirali lokaciju. To pomaže u smanjenju posjeta lokaciji i dobivanju uvida koji vode do prilika za smanjenje pogonskih troškova uz održavanje visoke razine komfora.

Integracija zgrade

Ne samo HVAC nego i drugi objekti u zgradama mogu se kontrolirati sa središnje platforme. Na primjer, sustav rasvjete može se uključiti u rasporede i integrirati s međusobnom blokadom kako bi imao jednu točku upravljanja i optimizirao energetsku učinkovitost za vaše zgrade.

Povijest alarma i obavijest e-poštom

Dobijte detaljan pregled alarma koji se odnose na vaše lokacije i status alarma u stvarnom vremenu. Primajte obavijesti o alarmima e-poštom s pristupom detaljima alarma na platformi Daikin Cloud Plus.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?