Webbanner_Multiakcija_Diego (2).jpg

Šah-mat za ljetne vrućine!

Kraljice stila, uštede i čistog zraka u akciji su do 30. lipnja! Pravi je trenutak za povući pametan potez i saznati sve o akciji na dizajnerske multi-split uređaje koji ispunjavaju svaku želju.

Iskoristi akciju na vrhunske multi-split uređaje i uz uštedu od 15% odaberi svoju kombinaciju uređaja. Uživaj u potpunom komforu s kraljevima i kraljicama savršene temperature, dizajna, čistog zraka i tihog rada uz wifi upravljanje i petogodišnje jamstvo.

Multi-split

Ušteda do 7.200 kuna uz multi-split akciju!

Iskoristi trenutak i opremi svoj dom, apartman ili ured na zadovoljstvo svih. Grijanje, hlađenje, kvalitetu zraka, uštedu energije tijekom cijele godine i još mnogo drugih prednosti omogućit će ti vrhunska vanjska multi jedinica uz popust od 15%.

Jedinstvena je prilika i za nabavu dizanerskih i tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Emura (u bijeloj i crnoj boji), Stylish (u bijeloj i crnoj boji) i Perfera (u zidnoj i podnoj izvedbi) s popustom od 10%.

Obrati se Daikin partnerima koji će ti složiti savršenu kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica kojom već u startu možeš uštedjeti od 2.600 do 7.200 kuna!

Flash Streamer only by Daikin - za život bez virusa i alergija

Daikin klima-uređaji opremljeni su jedinstvenim sustavima filtriranja koji osiguravaju visoku kvalitetu zraka.

Emura, Stylish i Perfera uređaji posebni su i kad je riječ o filterima. U njih je ugrađena patentirana tehnologija Daikin Flash Streamer koja dokazano deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2). Flash Streamer je posebno napredni filter koji stvara elektrone visoke brzine koji kemijskom reakcijom razlažu viruse, alergene, plijesni, bakterije, osiguravajući kvalitetniji i čišći zrak. S učinkovitošću do čak 97%, odstranjivanje svih nečistoća moguće je već 15 minuta nakon početka procesa. U uređaje je također ugrađen i titanski filter koji uklanja neugodne mirise nastale od duhanskog dima ili kućnih ljubimaca.

Kvaliteta_zraka_u_zatvorenom_prostoru.jpg
Multi-split

Napredna tehnologija

Senzor pokreta - detektira pokret ljudskog tijela u prostoriji. Ako u prostoriji nema nikoga duže od 20 minuta, način rada automatski se prebacuje u način za uštedu energije.

Tihi rad 
Emura, Stylish i Perfera postižu iznimno niske razine zvuka čak do 19 dBA, što je jedva čujna razina poput šuštanja lišća na vjetru a to omogućuje njihovo uključivanje i za vrijeme spavanja. I vanjske jedinice sposobne su za tih rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim područjima ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo čak ni noću.

Grid eye - Ovaj posebno dizajnirani senzor u Stylish uređaju mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava jednoliku temperaturnu raspodjelu.

Grijanje u razini poda
Podna Perfera istrujava topli zrak u razini poda čime se osigurava visoki komfor u grijanju.

 

Jednostavno upravljanje – Residential Controller

Jednostavno povežite vaše Stylish i Perfera zidne/podne jedinice s Wi-Fi mrežom i preuzmite aplikaciju kako biste mogli upravljati temperaturom, načinom rada, brzinom ventilatora, podešavati tjedni program te pratiti potrošnju energije i uštede.

Dodatno uživajte u svojim uređajima koristeći usluge glasovnog upravljanja putem Amazon Alexa ili Google Assistant.

Daikin_tech.jpg
MORE COMFORT less chaos.jpg

Kako ostvariti jamstvo na 5 godina?

Produljenje jamstva moguće je na svim spojnim kombinacijama vanjskih multi R32 jedinica i svih unutarnjih jedinica serije Emura, Stylish i Perfera.

Besplatno produlji jamstvo za uređaje iz Multi-split akcije na 5 godina putem registracije na Stand-By-Me portalu: