SMILE_Anna_Alen_HR_1000x600.jpg

Klima stvorena baš za nas.

Potraži Daikin multi-jedinicu baš po svojoj mjeri. 

Izaberi svoju kombinaciju uređaja koji štede energiju i pažljivi su prema okolišu  i uživaj u potpunom komforu s WiFi upravljanjem i produljenim jamstvom.

Izbor je jednostavan uz moćnu i diskretnu vanjsku jedinicu

Riješi pitanje grijanja i hlađenja za svoj životni ili radni prostor s jednom vanjskom multi jedinicom i nekoliko unutarnjih, ovisno o broju prostorija. Obrati se Daikin partnerima i zatraži da ti slože savršenu kombinaciju vanjske i unutarnjih jedinica. Vanjske Daikin multi jedinice koriste najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku učinkovitost, snižava troškove i značajno doprinosi zaštiti okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u svim klimatskim zonama u Hrvatskoj, a uz opciju noćnog rada i velike dostupne duljine instalacije, vanjska jedinica postaje nečujna i „nevidljiva“. 

Uživaj u savršenom komforu i Daikin vanjskim multi-jedinicama* koje sada možeš nabaviti uz popust od 12%

FTXM-M
SpavaćaVizual.jpg

Savršen komfor, baš po tvojoj mjeri 

Svaki interijer uz vrhunsku tehnologiju zaslužu­je i atraktivan dizajn.  Daikin Emura i Stylish, uz sve svoje prednosti, nagrađene su prestižnim dizajnerskim nagradama, a jednostavan i moderan dizajn Perfere i Sensire uklopit će se u svaki prostor. Osim ugodnog izgleda, Daikin uređaji osigurat će ti velike uštede zbog visoke energetske učinkovitosti, pobrinut će se da manje štetiš okolišu uz radnu tvar R32, omogućit će upravljanje putem mobitela od kud god želiš, a prijavom na standbyme.daikin.hr/hr/ produljenje jamstva. 

Potpuni komfor cijele godine - uz klimu baš po tvojoj mjeri.

* Na sve vanjske jedinice moguće je spojiti sve Daikin R32 unutarnje jedinice, od bazičnog Sensira modela do vrhunskog dizajnerskog Stylish modela i parapetnih jedinica.