Skip to main content

Multi-split akcija baš po tvom guštu!

Kad poželiš neka te hlade ili griju vrhunski uređaji! Učinkoviti Daikin multi-split sustavi nude stil, uštedu, čist zrak i 5 godina garancije, a dostupni su po akcijskim cijenama do 1. srpnja.

Iskoristi akciju na vrhunske multi-split uređaje i uz uštedu od 15% odaberi svoju kombinaciju uređaja. Uživaj u potpunom komforu i savršenoj temperaturi, dizajnu, čistom zraku i tihom radu uz wifi upravljanje i petogodišnje jamstvo.

Multi-split

Ušteda do 1.040 eura uz vrhunske uređaje!

Pravi je trenutak za ugradnju vrhunskih Daikin multi-split uređaja po akcijskim cijenama. Grijanje, hlađenje, kvalitetu zraka, uštedu energije tijekom cijele godine i još mnogo drugih prednosti omogućit će ti vrhunska vanjska multi jedinica uz popust od 15%.

Dizajnerske tehnološki napredne unutarnje jedinice Emura (u bijeloj i crnoj boji), Stylish (u bijeloj i crnoj boji) i Perfera (u zidnoj i podnoj izvedbi) dostupne su uz popust od 10%.

Obrati se Daikin partnerima koji će ti složiti idealnu kombinaciju vanjske i unutrašnjih jedinica kojom već u startu možeš uštedjeti od 375 do 1.040 eura!

Jednostavni za instalaciju, učinkoviti u radu i s mnogo fleksibilnih opcija, multi split sustavi omogućuju spajanje do 5 unutarnjih jedinica na 1 vanjsku i idealno su rješenje za sve potrebe u grijanju i hlađenju.

Napredna tehnologija

Senzor pokreta - detektira pokret ljudskog tijela u prostoriji. Ako u prostoriji nema nikoga duže od 20 minuta, način rada automatski se prebacuje u način za uštedu energije.

Tihi rad 
Emura, Stylish i Perfera postižu iznimno niske razine zvuka čak do 19 dBA, što je jedva čujna razina poput šuštanja lišća na vjetru a to omogućuje njihovo uključivanje i za vrijeme spavanja. I vanjske jedinice sposobne su za tih rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim područjima ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo čak ni noću.

Grid eye - Ovaj posebno dizajnirani senzor u Stylish uređaju mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava jednoliku temperaturnu raspodjelu.

Grijanje u razini poda
Podna Perfera istrujava topli zrak u razini poda čime se osigurava visoki komfor u grijanju.

floor warming

5 godina garancije na uređaje

Kako ostvariti jamstvo na 5 godina?

Produljenje jamstva moguće je na svim spojnim kombinacijama vanjskih multi R32 jedinica i svih unutarnjih jedinica serije Emura, Stylish i Perfera.

Besplatno produlji jamstvo za uređaje iz multi-split akcije na 5 godina putem registracije na Stand-By-Me portal.

Ako imaš pitanja ili trebaš više informacija, obrati nam se na: standbyme@daikin.hr

Jednostavno upravljanje – aplikacija Onecta

Jednostavno povežite vaše zidne/podne uređaje s Wi-Fi mrežom i preuzmite aplikaciju kako biste mogli upravljati temperaturom, načinom rada, brzinom ventilatora, podešavati tjedni program te pratiti potrošnju energije i uštede.

Dodatno uživajte u svojim uređajima koristeći usluge glasovnog upravljanja putem Amazon Alexa ili Google Assistant.

onecta
flash streamer

Flash Streamer only by Daikin - za život bez virusa i alergija

Daikin klima-uređaji opremljeni su jedinstvenim sustavima filtriranja koji osiguravaju visoku kvalitetu zraka.

Emura, Stylish i Perfera uređaji posebni su i kad je riječ o filterima. U njih je ugrađena patentirana tehnologija Daikin Flash Streamer koja dokazano deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2). Flash Streamer je posebno napredni filter koji stvara elektrone visoke brzine koji kemijskom reakcijom razlažu viruse, alergene, plijesni, bakterije, osiguravajući kvalitetniji i čišći zrak. S učinkovitošću do čak 97%, odstranjivanje svih nečistoća moguće je već 15 minuta nakon početka procesa. U uređaje je također ugrađen i titanski filter koji uklanja neugodne mirise nastale od duhanskog dima ili kućnih ljubimaca.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?