Kako mogu ponovno postaviti mrežni pristupnik na zadane tvorničke postavke?

Imajte na umu da će se postavljanjem na tvorničke postavke mrežnog pristupnika izbrisati sve postavke. Morat ćete ponovno konfigurirati mrežni pristupnik prema vlastitim željama.

Postavke koje će se vratiti na početne vrijednosti:

  • Povezivanje s kućnom mrežom (postavke za LAN)
  • Naziv jedinice i ikona
  • Poveznica između mrežnog pristupnika i korisničkog računa

Za ponovno postavljenje na tvorničke postavke mrežnog pristupnika:

  1. Dotaknite gumb za dodavanje (znak plus).
  2. Odaberite jedinicu kojoj želite ponovno postavite mrežni pristupnik.
  3. Dotaknite mrežni pristupnik koji želite ponovno postaviti.
    1. Ako je jedinica već dodana na vaš račun -> jedinica će biti navedena kao „Ostale jedinice u vašoj mreži“. Nastavite na korak 4.
    2. Ako je jedinica nije dodana na vaš račun -> jedinica će biti navedena kao „Nova jedinica u vašoj mreži“. Prvo dodajte jedinicu na svoj račun, a zatim ponovo počnite s korakom 1.
  4. Možda bude potrebno ažurirati firmver jedinice. U tom slučaju, izvršite to.
  5. Na zaslonu „Jedinica je već dodana“, dotaknite tri točke.
  6. Odaberite „Ponovno postavljenje na tvorničke postavke“ i potvrdite.

network_gateway.png
gateway_network4.png
network_gateway2.png
network_gateway5.png
network_gateway3.png