header_inverter_technology.jpg

Daikin inverter tehnologija

Štedite energiju.

inverterska tehnologija

Uklonite gubitke energije

Klimatizacijski uređaji i dizalice topline zadanu toplinu održavaju hlađenjem kada temperatura poraste iznad zadane točke i grijanjem kada temperatura padne ispod zadane točke.

Inverter neće trošiti energiju na pokretanje i zaustavljanje, nego će prilagoditi brzinu motora na veću ili manju razinu, što će mu osigurati neprekidan rad i veću učinkovitost. Održavanjem kontinuiranog rada, naša inverter tehnologija smanjuje potrošnju za 30% u usporedbi s tradicionalnim ON/OFF sustavima.

Naša inverterska tehnologija slična je trčanju. Potrebno je uložiti više energije za sprint i zaustavljanje nego za trčanje jednolikim tempom.

Neinverterski klimatizacijski uređaj

Neinverterski klimatizacijski uređaj

Ako jedinica koristi sljedeći uzorak rada – pokretanje pa zaustavljanje, odmor, ponovno pokretanje i zaustavljanje – troši veću količinu energije.

Inverterski klimatizacijski uređaj

Inverter klimatizacijski uređaj

Kada održava odgovarajući ritam rada, jedinica ne rasipa energiju.

inverter2_HR.png

Kontinuran komfor i stabilna klimatizacija

Inverter prilagođava snagu kojom hladi i grije temperaturi u prostoriji. A kraće vrijeme pokretanja omogućuje konstantno održavanje idealne temperature.

invertergraph30_710x460.jpg

Smanjite potrošnju energije za 30%

Inverter nadzire temperaturu u okolini i prilagođava je kada je to potrebno. Inverter neće trošiti energiju na pokretanje i zaustavljanje, nego će prilagoditi brzinu motora za učinkovitiji rad.