Daikinov EMEA razvojni centar (EDC)

Daikin EMEA razvojni centar (EDC)

Ulaganje u inovacije

Misija EDC-a

Misija EDC-a

Trudimo se postati predvodnik u istraživanju i razvoju za globalno tržište grijanja dok nudimo inovativna HVAC-R rješenja usklađena s najnovijim zahtjevima propisa o zaštiti okoliša.

EDC logotip

Vizija EDC-a

Svaka inovacija započinje dizajnom. Dizajn postaje prototip, pa slijedi procjena, poboljšavanje i ovjeravanje, nakon čega nastaje završni proizvod. Završni proizvod predstavljamo na tržištu uz brojna testiranja. Općenito gledano, ovaj proces dobro opisuje svrhu postojanja EDC-a.

EDC je mjesto na kojemu Daikin istraživanje pretvara u najnaprednije tehnologije za upravljanje klimatizacijom. S obzirom da su glavna sjedišta smještena u Ostendu i Gentu (Belgija), a podružnice u Güglingenu (Njemačka), Plzenu (Češka), Istanbulu (Turska) i Mantovi (Italija), EDC možemo smatrati međunarodnom mrežom koja koristeći pristup istraživanja i razvoja naporno radi na stvaranju inovacija u HVAC-R industriji.

EDC ima opsežno iskustvo u razvoju najnovijih rješenja za grijanje, a trenutno služi kao Daikin temeljni centar za razvoj u kojemu se ispituju i stvaraju nove tehnologije grijanja i proizvodi za Europu, Bliski istok i Afriku (EMEA).

Vizija EDC-a

Ulaganje u naš kadar i infrastrukturu

Za stvaranje EDC-a morali smo uložiti približno 13 milijuna eura u tehnologiju i infrastrukturu. EDC stalno nadograđuje postojeća postrojenja novim prostorijama za ispitivanje visoke tehnologije, što ga čini mjestom za procjenu učinkovitosti naših proizvoda za stvaranje komfora, njihove energetske učinkovitosti i pouzdanosti u svim klimatskim uvjetima.

EDC se sastoji od nekoliko različitih odjela: odjel za razvoj proizvoda, odjel za pouzdanost i odjel usklađenost. Svaki od tih odjela vođe inženjeri s različitim znanjima i iskustvima koji tako dobivaju priliku surađivati i zajedno oblikovati budućnost HVAC-R industrije.

Želite li se pridružiti našem EDC timu?

Trenutno tražimo kandidate za pridruživanje našem talentiranom EDC timu!  Ako vas jako zanima razvoj najnovijih tehnologija i želite raditi u okolini visoke tehnologije, možda imamo radno mjesto za vas. Ako ste magistrirali na tehničkom području i izuzetno vas zanimaju Daikin proizvodi, predlažemo da se prijavite.