Skip to main content

Daikin EMEA razvojni centar (EDC)

Ulaganje u inovacije

Misija EDC-a

Misija EDC-a

Trudimo se postati predvodnik u istraživanju i razvoju za globalno tržište grijanja dok nudimo inovativna HVAC-R rješenja usklađena s najnovijim zahtjevima propisa o zaštiti okoliša.

EDC logotip

Vizija EDC-a

Svaka inovacija započinje dizajnom. Dizajn postaje prototip, pa slijedi procjena, poboljšavanje i ovjeravanje, nakon čega nastaje završni proizvod. Završni proizvod predstavljamo na tržištu uz brojna testiranja. Općenito gledano, ovaj proces dobro opisuje svrhu postojanja EDC-a.

EDC je mjesto na kojemu Daikin istraživanje pretvara u najnaprednije tehnologije za upravljanje klimatizacijom. S obzirom da su glavna sjedišta smještena u Ostendu i Gentu (Belgija), a podružnice u Güglingenu (Njemačka), Plzenu (Češka), Istanbulu (Turska) i Mantovi (Italija), EDC možemo smatrati međunarodnom mrežom koja koristeći pristup istraživanja i razvoja naporno radi na stvaranju inovacija u HVAC-R industriji.

EDC ima opsežno iskustvo u razvoju najnovijih rješenja za grijanje, a trenutno služi kao Daikin temeljni centar za razvoj u kojemu se ispituju i stvaraju nove tehnologije grijanja i proizvodi za Europu, Bliski istok i Afriku (EMEA).

Vizija EDC-a

Ulaganje u naš kadar i infrastrukturu

Za stvaranje EDC-a morali smo uložiti približno 13 milijuna eura u tehnologiju i infrastrukturu. EDC stalno nadograđuje postojeća postrojenja novim prostorijama za ispitivanje visoke tehnologije, što ga čini mjestom za procjenu učinkovitosti naših proizvoda za stvaranje komfora, njihove energetske učinkovitosti i pouzdanosti u svim klimatskim uvjetima.

EDC se sastoji od nekoliko različitih odjela: odjel za razvoj proizvoda, odjel za pouzdanost i odjel usklađenost. Svaki od tih odjela vođe inženjeri s različitim znanjima i iskustvima koji tako dobivaju priliku surađivati i zajedno oblikovati budućnost HVAC-R industrije.

Želite li se pridružiti našem EDC timu?

Trenutno tražimo kandidate za pridruživanje našem talentiranom EDC timu!  Ako vas jako zanima razvoj najnovijih tehnologija i želite raditi u okolini visoke tehnologije, možda imamo radno mjesto za vas. Ako ste magistrirali na tehničkom području i izuzetno vas zanimaju Daikin proizvodi, predlažemo da se prijavite.

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?