Skip to main content

Isporuka potpunog HVAC sustava za poslovnu zgradu

Daikin je nedavno isporučio potpuno rješenje za poslovnu zgradu nizozemske tvrtke koja se bavi uvozom/izvozom cvijeća.

Instalirani proizvodi:

1x D-AHU modularni P

1x EWYT-CZ

2x VRV

Više o projektu

Glavni cilj ovog projekta bio je osigurati uredsku zgradu HVAC sustavom koji može pružiti kvalitetu unutarnjeg zraka, plus komforno hlađenje i grijanje.

Projekt zahtijeva isporuku rješenja za poslovnu zgradu na tri kata i pripadajuće podzemno parkiralište. Obrada zraka je obrađena odabirom klima komore Daikin D-AHU modularni P, dok su potrebe za grijanjem i hlađenjem zadovoljene ugradnjom dviju jedinica VRV IV, dizalice topline R-32 iz serije malih inverterskih rashladnih uređaja za podno grijanje u uredima. Daikin split jedinica također je instalirana za hlađenje server sobe u zgradi. Sustav je, zatim, u potpunosti kontroliran i njime upravlja Daikin intelligent Touch Manager (iTM).

Više o instaliranim proizvodima

Za ovaj projekt bilo je potrebno sveobuhvatno rješenje koje je krajnjem kupcu omogućilo da dobije najpotpuniji paket od jedne marke, osiguravanjem savršene integriranja komponenti sustava i jednostavne instalacije.

Drugi važan aspekt u projektu bila je ekološka održivost HVAC sustava, koji je morao biti visoko energetski učinkovit kako bi održao nisku potrošnju energije i smanjio ugljični otisak zgrade.

U tu svrhu HVAC sustav uključuje jedinice koje se ističu osiguravanjem vrlo niskih izravnih i neizravnih emisija CO2.

Pročitajte više ovdje o novom Daikin R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju

I na kraju, kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru bila je još jedan središnji aspekt projekta, jer je bilo važno stvoriti dobro radno okruženje za ljude.

Pročitajte više ovdje o tome kako kvaliteta zraka u zatvorenom može pomoći u stvaranju boljeg radnog okruženja

Zrak u zatvorenom prostoru obično je zagađeniji od vanjskog jer sadrži širok raspon čestica ili čak i virusa.

Dakle, loša kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru simptom je nezdrave radne okoline, koja također negativno utječe na kognitivne sposobnosti zaposlenika ili uzrokuje njihovo češće obolijevanje. ali dobar ventilacijski sustav može pomoći u stvaranju zdravog radnog mjesta i čak učiniti ljude produktivnijima.

Daikin D-AHU modularni P instaliran u ovom projektu pomoći će stanarima u zgradi pružiti moderno i visokokvalitetno radno okruženje, osiguravajući pravilnu ventilaciju prostorija i filtraciju unutarnjeg zraka, tako da i zaposlenici i posjetitelji mogu disati najčišći mogući zrak dok su u zgradi.

Srodni članci

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?