ewyt-cz.png

Osigurava hlađenje i grijanje za male stambene zgrade

Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION integriraju se s kompletima Drain-back solarnog sustava u malim stambenim projektima za korištenje solarne energije za proizvodnju potrošne tople vode.

Novi R-32 mali inverterski rashladni uređaj dokazao je svoju vrijednost u stambenim projektima, pokazujući široku paletu primjena koju pokriva opsežna Daikin paleta proizvoda, u rasponu od velikih stadiona do relativno malih domova.

Jedan nedavni projekt koji koristi dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION i R-32 mali inverterski rashladni uređaj izveden je u Portu, Portugal.

Instalirani proizvodi

1x EWYT-CZ

Ukupni učin hlađenja: 16 kW

Ukupni kapacitet grijanja: 16 kW

Više o projektu

Glavni cilj ovog projekta bio je isporučiti rješenje koje bi moglo osigurati hlađenje ili grijanje, ovisno o toplinskim potrebama sezone, kao i potrošnu toplu vodu. Rješenje je također moralo osigurati apsolutnu pouzdanost, visoku energetsku učinkovitost i niske pogonske troškove.

Više o projektu, rješenju i proizvodu

Daikin je zadovoljio potrebe kupaca s novim R-32 malim inverterskim rashladnim uređajem (verzija za grijanje) – rješenjem dizalice topline koje lako zadovoljava potrebe projekta (16 kW) i isporučuje najviše vrijednosti energetske učinkovitosti u svom segmentu proizvoda na tržištu.

R-32 mali inverterski rashladni uređaj instaliran je za grijanje ili hlađenje (ovisno o sezoni) unutarnjih ventilatorskih konvektora, kao i potrošnu toplu vodu. Sustav je također povezan s Daikin drain-back solarnim sustavom, koji koristi solarnu energiju za integraciju proizvodnje potrošne tople vode i povećanje učinkovitosti cijelog sustava.

Novi R-32 mali inverterski rashladni uređaj bio je vitalni dio rješenja za projekt jer je mogao zadovoljiti sve zahtjeve projekta zahvaljujući svom modernom dizajnu koji pruža izvanrednu učinkovitost i pune inverterske jedinice koje su optimizirane za pružanje najboljih performansi uz radnu tvar s niskim GWP-om.

Pročitajte više ovdje o novom R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju.

Pouzdanost je osigurana ogromnim iskustvom tvrtke Daikin u razvoju R-32 tehnologije

Godine 2018. Daikin je bio rani inovator i upisao se u povijest uvođenjem prvih rashladnih uređaja R-32, nakon kojih su iste godine slijedile scroll jedinice sa slobodnim hlađenjem, a 2020. Dizalica topline R-32.

Danas Daikin ima najveći broj R-32 instalacija na svijetu kao potvrdu o iskustvu, znanju, kvaliteti i pouzdanosti svojih R-32 proizvoda.

Pročitajte više ovdje o tome da smo pioniri u razvoju R-32 tehnologije.

Zanima vas više informacija o novom Daikin R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju? Obratite nam se putem obrasca u nastavku.

Srodni članci