Skip to main content

Osigurava hlađenje i grijanje za male stambene zgrade

Dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION integriraju se s kompletima Drain-back solarnog sustava u malim stambenim projektima za korištenje solarne energije za proizvodnju potrošne tople vode.

Novi R-32 mali inverterski rashladni uređaj dokazao je svoju vrijednost u stambenim projektima, pokazujući široku paletu primjena koju pokriva opsežna Daikin paleta proizvoda, u rasponu od velikih stadiona do relativno malih domova.

Jedan nedavni projekt koji koristi dizalice topline Daikin BLUEVOLUTION i R-32 mali inverterski rashladni uređaj izveden je u Portu, Portugal.

Instalirani proizvodi

1x EWYT-CZ

Ukupni učin hlađenja: 16 kW

Ukupni kapacitet grijanja: 16 kW

Više o projektu

Glavni cilj ovog projekta bio je isporučiti rješenje koje bi moglo osigurati hlađenje ili grijanje, ovisno o toplinskim potrebama sezone, kao i potrošnu toplu vodu. Rješenje je također moralo osigurati apsolutnu pouzdanost, visoku energetsku učinkovitost i niske pogonske troškove.

Više o projektu, rješenju i proizvodu

Daikin je zadovoljio potrebe kupaca s novim R-32 malim inverterskim rashladnim uređajem (verzija za grijanje) – rješenjem dizalice topline koje lako zadovoljava potrebe projekta (16 kW) i isporučuje najviše vrijednosti energetske učinkovitosti u svom segmentu proizvoda na tržištu.

R-32 mali inverterski rashladni uređaj instaliran je za grijanje ili hlađenje (ovisno o sezoni) unutarnjih ventilatorskih konvektora, kao i potrošnu toplu vodu. Sustav je također povezan s Daikin drain-back solarnim sustavom, koji koristi solarnu energiju za integraciju proizvodnje potrošne tople vode i povećanje učinkovitosti cijelog sustava.

Novi R-32 mali inverterski rashladni uređaj bio je vitalni dio rješenja za projekt jer je mogao zadovoljiti sve zahtjeve projekta zahvaljujući svom modernom dizajnu koji pruža izvanrednu učinkovitost i pune inverterske jedinice koje su optimizirane za pružanje najboljih performansi uz radnu tvar s niskim GWP-om.

Pročitajte više ovdje o novom R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju.

Pouzdanost je osigurana ogromnim iskustvom tvrtke Daikin u razvoju R-32 tehnologije

Godine 2018. Daikin je bio rani inovator i upisao se u povijest uvođenjem prvih rashladnih uređaja R-32, nakon kojih su iste godine slijedile scroll jedinice sa slobodnim hlađenjem, a 2020. Dizalica topline R-32.

Danas Daikin ima najveći broj R-32 instalacija na svijetu kao potvrdu o iskustvu, znanju, kvaliteti i pouzdanosti svojih R-32 proizvoda.

Pročitajte više ovdje o tome da smo pioniri u razvoju R-32 tehnologije.

Zanima vas više informacija o novom Daikin R-32 malom inverterskom rashladnom uređaju? Obratite nam se putem obrasca u nastavku.

Srodni članci

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?