Skip to main content

Sjedište policijskih snaga Emirata

Ujedinjeni Arapski Emirati

Daikin je nedavno isporučio četiri rashladna uređaja za sjedište policijskih snaga Emirata u UAE. Rashladni uređaji koristit će se za hlađenje kroz jedinice za obradu zraka kroz veliku zgradu i osigurati maksimalnu razinu udobnosti za stanare.

Instalirani proizvodi

4x EWAD-M

Rashladni učin: 3,8 MW

Više o projektu

Ujedinjeni Arapski Emirati poznati su po vrućoj i vlažnoj klimi, zbog čega je klimatizacija bitan dio svakodnevnog života. Ugradnja visokoučinkovitih rashladnih uređaja u zgrade važna je za održavanje unutarnje temperature i razine vlažnosti, pružanje komfora i stvaranje zdravog okruženja za stanare.

Daikin rashladni uređaji isporučeni za ovaj specifični projekt dizajnirani su za učinkovito hlađenje, čak i u najizazovnijim uvjetima. Ističu se svojom niskom potrošnjom energije, visokim razinama učinkovitosti i kompaktnošću u usporedbi s velikim rashladnim učinom.

Osim učinkovitosti, otisak je bio još jedan vrlo važan aspekt u projektu. Daikin je zadovoljio ovu specifičnu potrebu serijom M, nizom rashladnih uređaja posebno dizajniranih za rad u uvjetima Bliskog istoka.

Četiri rashladna uređaja iz serije Daikin M pružit će poslovnoj zgradi pouzdano, energetski učinkovito i kompaktno rješenje, koje će savršeno odgovarati prostoru dodijeljenom HVAC postrojenju. Instalacija ovih Daikin rashladnih uređaja vrijedna je investicija za vlasnike zgrada i potvrda njihove predanosti stvaranju komfornog i zdravog okruženja.

Više o proizvodu

Kupac je trebao rješenje koje može jamčiti dosljednu pouzdanost pri visokim vanjskim temperaturama i prašnjavim okruženjima, ali također i impresivnu ukupnu energetsku učinkovitost.

Serija M dizajnirana je za rad u uvjetima okoline specifičnim za Bliski istok, tj. temperaturama između 46° i 55° Celzijusa. Ova vrsta primjene obično koristi Daikin jednovijčani kompresor, tako da je udarna struja na rashladnim uređajima blizu nule. Ovo je izuzetno važno za tržište Bliskog istoka, jer čini ove strojeve sukladnima s lokalnim direktivama.

Ovdje pročitajte više o Daikin tehnologiji s jednovijčanim kompresorom

Osim toga, serija M nudi opsežan popis opcija tako da je serija svestrana, čime zadovoljava širok raspon potreba za projekte hlađenja na visokim temperaturama.

Jedna od tih opcija je komplet za rad kod visokih vanjskih temperatura, koji uključuje električnu opremu većih dimenzija (na primjer glavni prekidač, osigurače i kabele) kako bi se zajamčila pouzdanost i produžio vijek trajanja komponenti. Daikin također nudi skup opcija za zaštitu komponenti od agresivnih sunčevih zraka ili ekstremne vrućine, poput zaštite od sunca, poboljšane ventilacije u električnoj ploči i kontrole temperature kondenzacije radne tvari zahvaljujući kontroli brzine namjenskih ventilatora.

Kao i fleksibilnost te prilagodljivost različitim izazovima s kojima se suočavaju industrijski projekti u područjima s visokim temperaturama, kupci su tražili apsolutnu pouzdanost.

Ovaj zahtjev je lako zadovoljen s Daikin tehnologijom koja se uspješno koristila u mnogim različitim projektima tijekom posljednjih 20 godina i učinila je Daikin apsolutnim liderom na polju vijčanih kompresora.

U usporedbi s vijčanim kompresorom, kompresor s jednim vijkom koji je dizajnirao i proizveo Daikin koristi jedan glavni vijak koji se spaja s dvostrukim zvjezdastim rotorima kako bi proizveo ciklus kompresije u skladu s volumenom. Zbog glavnog rotora, koji je uravnotežen u radijalnom i u aksijalnom smjeru, ležaj kompresora je iznimno pouzdan. Stoga njegov vijek trajanja može biti duži od ostalih vijčanih kompresora. Jednovijčani kompresor ima samo tri pokretna dijela što smanjuje mogućnost kvara i zadržava pogonske troškove niskim.

Iznimna podrška nakon prodaje koju nudi Daikin diljem svijeta, a posebno u regiji, dodatno je olakšala izbor kupcu.

Jeste li zainteresirani za Daikin rješenja s jednovijčanim kompresorom za projekte visokih temperatura? Obratite nam se putem obrasca u nastavku.

Saznajte više

Naši drugi primjeri

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?