Skip to main content

Rješenje modularnog sustava rashladnog uređaja za poslovne zgrade

Kako bi zadovoljio potrebe za hlađenjem poslovne zgrade velike španjolske banke, Daikin je nedavno isporučio rashladne uređaje iz serije R-32 malih inverterskih rashladnih uređaja.

 

Proizvodi

8x EWAT-CZ

Ukupni učin hlađenja: 800 kW

 

Primjer

Projekt u Gironi, Španjolska, obnovio je stari HVAC sustav kako bi zgradi pružio učinkovitiji, ekološki održiviji i fleksibilniji sustav. Kako se različiti dijelovi zgrade koriste u različite svrhe, Daikin je uveo koncept modularnosti.

Upotrebom 8 malih inverterskih rashladnih uređaja, rashladno opterećenje je fleksibilno tako da može zadovoljiti stvarnu potražnju svakog dijela zgrade bez obzira na doba dana ili godišnje doba.

 

Pročitajte više ovdje o novoj seriji malih inverterskik rashladnih uređaja

 

Rješenje

Uz energetsku učinkovitost, brza isporuka također je bila važna jer je kupac imao kratak rok. Serija R-32 malih inverterskih rashladnih uređaja uvijek je dostupna sa zaliha što je omogućilo da projekt bude dovršen na vrijeme.

Pouzdanost je također bila važna, a zahvaljujući sveobuhvatnom iskustvu tvrtke Daikin u razvoju R-32 tehnologije, isporučeni su R-32 mali inverterski rashladni uređaji.

 

Godine 2018. Daikin je bio rani inovator i upisao se u povijest uvođenjem prvih rashladnih uređaja R-32, nakon kojih su iste godine slijedile scroll jedinice sa slobodnim hlađenjem, a 2020. dizalica topline R-32.

Danas brend Daikin ima najveći broj instalacija R-32 na svijetu. Ovo je svjedočanstvo iskustva, znanja, kvalitete i pouzdanosti proizvoda R-32.

 

Pročitajte više ovdje o tome da je Daikin pionir u razvoju R-32 tehnologije

Srodni članci

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?