Rashladi ljeto

Daikin Smile nagradna igra

Želiš zamijeniti staru klimu novim modelom Perfera? Kupuješ novu klimu i želiš povrat novca? Voliš Daikin i trebaš pročistač zraka? Odaberi jednu od nagradnih aktivnosti koja je baš po tvojoj mjeri i prijavi se za sudjelovanje!

Daikin Stylish i Daikin Perfera u multi-akciji

Daikin Stylish i Daikin Perfera u multi-akciji

Potvrđena je višegodišnja sumnja da je Daikin Multi Akcija (D.M.A.) potpomognuta suradnicima Daikin Perfera (D.P.) i Daikin Stylish (D.S.) odgovorna za pružanje savršenog kom­fora, a sumnja se i na udruženo djelo­vanje s jednom Daikin vanjskom jedinicom.

Uključite se u istragu i saznajte zašto su akteri multi-akcije osumnjičeni za odlično grijanje, čist zrak i uštedu do 5.500 kn!

Banner za Web_naslovna_Altherma.jpg

Daikin ti poklanja klimu uz kupnju Altherma dizalice topline!

Ugrijte vaš dom, a mi ćemo vaše srce! Svaku kupnju srebrne dizalice topline u periodu 22.10. - 22.12.2020. Daikin nagrađuje novim klima uređajem. Iskoristite izuzetnu priliku i saznajte kako dobiti Daikin Perferu ili Daikin Sensiru na dar!

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Naš poklon za vas - produljeno jamstvo!

Da bismo vam osigurali potpuni komfor, kreirali smo Stand By Me portal. Na jednom mjestu pronađite povijest vašeg klima-uređaja i besplatno produljite jamstvo na 5 godina.

Novosti u našem asortimanu

Daikin | VRV 5

Daikinova nova serija VRV uređaja s radnom tvari R32 odlikuje se smanjenim utjecajem na globalno zagrijavanje (71% manje u odnosu na R410a). 

>> Pročitajte više

Stylish spaja izvrstan dizajn i tehnologiju, a rezultat je potpuno rješenje sustava za klimatizaciju unutarnjih prostora.

>> Pročitajte više

Daikin Altherma 3 H HT je visokotemperaturna dizalica topline zrak-voda koja osigurava grijanje, hlađenje i potrošnu toplu vodu.

>> Pročitajte više

Od malih kućnih do velikih uredskih prostora

Bez obzira jeste li vlasnik kuće, vlasnik prodavaonice ili upravitelj hotela, Daikinovi sustavi za grijanje i hlađenje zadovoljit će vaše potrebe. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.

Rješenja za svaku klimatizacijsku potrebu

Tvrtka Daikin nudi najveći izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prikladnih sve okoline i osobne potrebe. Odaberite željenu primjenu i saznajte više o opcijama koje su vam dostupne.

Grijanje i dizalice topline

Klimatizacija

Pročišćavanje zraka

Rashladna tehnika

Ventilacija

Upravljački sustavi