Low-noise.jpg

Iskusite savršeno ozračje bez smetnji. Uživajte u tišini!

Svaki smo dan izloženi širokom rasponu auditivnih podražaja, zvukova i buke iz različitih izvora. Od vlastitog doma očekujemo da bude naš osobni prostor u koji možemo pobjeći od buke i jednostavno uživati u tišini. Bluevolution jedinice omogućuju vam savršenu temperaturu za opuštanje tijekom dana i noći, a da vas pritom ni na koji način ne ometaju. Neke naše jedinice mogu raditi tiho poput šuštanja lišća na vjetru, ostavljajući vam samo osjećaj savršenog komfora.

Ne samo tiha. Tiha poput šapata!

Space-small.jpg

Razina zvuka već od 19 dBA

Poput šapata tih rad: rad jedinice jedva se može čuti.

Tih rad unutarnje jedinice

Tipka „tiho“ na daljinskom upravljaču stišava zvuk rada unutarnje jedinice do 3 db(a).

Tih rad vanjske jedinice

Tipka „tiho“ na daljinskom upravljaču stišava zvuk rada vanjske jedinice do 3 db(a) kako bi se vašem susjedstvu osiguralo tiho okruženje.

Što znači 19 dB?

Svoj sustav grijanja i hlađenja trebate primjećivati po njegovim učincima, a ne po tome kako zvuči. Upravo smo zbog toga naše unutarnje jedinice dizajnirali tako da budu tihe poput šapata. Sve naše unutarnje jedinice rade ispod razine zvuka tihog razgovora, ali postoje i jedinice koje su tek nešto glasnije od šuštanja lišća. 

Kao što na grafičkom prikazu ispod možete vidjeti, glasnoća tihog razgovora iznosi 30 dB, a zvuk šuštanja lišća kreće se između 10 i 20 dB.