efficiency

Pravi put do vrhunske učinkovitosti

Upotrebom radne tvari R-32, optimiziranih kompresora i napredne tehnologije koja štedi energiju, Daikin je svojim Bluevolution jedinicama uspio doseći visoke razine sezonske učinkovitosti u hlađenju i grijanju, i to do razreda A+++. Sezonska učinkovitost nov je način ocjenjivanja proizvoda za grijanje i hlađenje na temelju njihove cjelogodišnje energetske učinkovitosti. Obratite se svojem Daikin zastupniku kako biste saznali koja jedinica najbolje odgovara vašim potrebama!

Prednosti

Space-small.jpg

Visoka sezonska učinkovitost u grijanju i hlađenju do razreda A+++

Niži troškovi rada

Redizajnirani swing kompresori

Ali koliko su te jedinice učinkovite?

Primjerice, naš tehnološki predvodnik Ururu Sarara s oba svoja načina rada - grijanje i hlađenje - pripada energetskom razredu A+++. To zapravo znači da deset sati rada jedinice od 2,5 kW troši manje energije od dvosatnog ciklusa pranja standardne perilice za rublje (2 kW). 
Moguća je i usporedba s kuhanjem. Potrošnja energije tijekom sedam sati rada našeg klima-uređaja Daikin Emura koji je predvodnik u pogledu dizajna, jednaka je potrošnji energije potrebne za pečenje jedne torte (oko 1 sat, u standardnoj pećnici od 3,5 kW).