Rashladi ljeto

Daikin Smile nagradna igra

Želiš zamijeniti staru klimu novim modelom Perfera? Kupuješ novu klimu i želiš povrat novca? Voliš Daikin i trebaš pročistač zraka? Odaberi jednu od nagradnih aktivnosti koja je baš po tvojoj mjeri i prijavi se za sudjelovanje!

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Naš poklon za vas - produljeno jamstvo!

Da bismo vam osigurali potpuni komfor, kreirali smo Stand By Me portal. Na jednom mjestu pronađite povijest vašeg klima-uređaja i besplatno produljite jamstvo na 5 godina.

daikinforlife

Jeste li zadovoljni kvalitetom naših proizvoda i usluga?

Vaše mišljenje nam je vrlo važno! Želimo ponuditi najbolje proizvode i usluge, a vaše povratne informacije pomažu nam da ih još više poboljšamo.

Recite nam kakvo je vaše iskustvo s Daikinom i možete osvojiti jedan od 5 Ipada! 

Novosti u našem asortimanu

Daikinova nova serija VRV uređaja s radnom tvari R32 odlikuje se smanjenim utjecajem na globalno zagrijavanje (71% manje u odnosu na R410a). 

>> Pročitajte više

Stylish spaja izvrstan dizajn i tehnologiju, a rezultat je potpuno rješenje sustava za klimatizaciju unutarnjih prostora.

>> Pročitajte više

Daikin Altherma 3 H HT je visokotemperaturna dizalica topline zrak-voda koja osigurava grijanje, hlađenje i potrošnu toplu vodu.

>> Pročitajte više

Od malih kućnih do velikih uredskih prostora

Bez obzira jeste li vlasnik kuće, vlasnik prodavaonice ili upravitelj hotela, Daikinovi sustavi za grijanje i hlađenje zadovoljit će vaše potrebe. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.

Rješenja za svaku klimatizacijsku potrebu

Tvrtka Daikin nudi najveći izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prikladnih sve okoline i osobne potrebe. Odaberite željenu primjenu i saznajte više o opcijama koje su vam dostupne.

Grijanje i dizalice topline

Klimatizacija

Pročišćavanje zraka

Rashladna tehnika

Ventilacija

Upravljački sustavi