Rashladi ljeto

Zrak za čistu peticu!

Više od 95 godina iskustva u klimatizaciji omogućuje nam da vam ponudimo najudobnija, energetski učinkovita i najpouzdanija rješenja koja su trenutno dostupna na tržištu. 

HR_Main_Banner.jpg

Multi-split akcija do 15%

Opremi svoj dom, apartman ili ured na zadovoljstvo svih. Iskoristi popust od 2.200 do 6.000 kn na dizajnerske uređaje koji ispunjaju svaku želju. Akcija traje do 15. lipnja!

bg_header.jpg

IZNIMNA VIJEST: naša Streamer tehnologija deaktivira 99.9% novog koronavirusa

Daikin potvrđuje učinkovitost patentirane Streamer tehnologije koja nakon 3 sata zračenja virusa uspješno deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2).

Streamer
Kvalitet zraka u zatvorenom prostoru.jpg

Kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru

Iako je čist zrak ključan za naše blagostanje, rijetko razmišljamo o kvaliteti zraka koji udišemo. Činjenica je da kvaliteta zraka u zatvorenom može biti niža od kvalitete zraka na otvorenom. Bakterije, virusi, alergeni, neugodni mirisi i sitne čestice prašine koje lebde u zraku i koje ne primijetite na prvi pogled, mogu imati trajan utjecaj na životni stil i zdravlje ako ne filtriramo zrak.

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Naš poklon za vas - produljeno jamstvo!

Da bismo vam osigurali potpuni komfor, kreirali smo Stand By Me portal. Na jednom mjestu pronađite povijest vašeg klima-uređaja i besplatno produljite jamstvo na 5 godina.

Novosti u našem asortimanu

Manje je više.

>> Pročitajte više

Stylish spaja izvrstan dizajn i tehnologiju, a rezultat je potpuno rješenje sustava za klimatizaciju unutarnjih prostora.

>> Pročitajte više

Daikin Altherma 3 M prvi je Daikin monobloc treće generacije, koji koristi novi dizajn i radnu tvar R-32.

>> Pročitajte više

Od malih kućnih do velikih uredskih prostora

Bez obzira jeste li vlasnik kuće, vlasnik prodavaonice ili upravitelj hotela, sustavi za grijanje i hlađenje tvrtke Daikin udovoljit će vašim potrebama. Projekt s nama započnite odabirom vrste zgrade.

Rješenja za svaku klimatizacijsku potrebu

Tvrtka Daikin nudi najveći izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prikladnih sve okoline i osobne potrebe. Odaberite željenu primjenu i saznajte više o opcijama koje su vam dostupne.

Grijanje, hlađenje i potrošna topla voda

Klimatizacija

Pročišćavanje zraka

Rashladna tehnika

Ventilacija

Upravljački sustavi