Career_Banner_950x460px-1.jpg

How cool is that!

Kod nas ćeš pronaći suprotnosti koje se privlače.  Inovativnu korporaciju u kojoj ćeš biti na “ti” sa svim zaposlenicima. Stabilnog poslodavca, koji nudi dinamičan razvoj. Kulturološki raznoliko okružje u kojem, kad imaš dobru ideju, možeš je i realizirati.

howcoolisthat-branko.jpg

Izazivamo, inoviramo, zajedno rastemo

Daikin kao poslodavac. Što to znači? Da radiš za lidera u inovativnom grijanju, ventilaciji i klimatizaciji na brzorastućem međunarodnom tržištu. Unatoč našoj veličini, oslanjamo se na vrijednosti pojedinca, tako da se već od prvog dana možeš osjećati kao kod kuće.

Širom svijeta imamo više od 89.000 zaposlenika. Naš regionalni tim u Daikin Central Europe broji oko 560 kolega s različitim profesionalnim iskustvom i odgovoran je za prodaju i servis u 16 zemalja srednje i istočne Europe. Isporučujemo najbolju japansku inženjersku tehnologiju u europskoj proizvodnji - imajući krajnjeg korisnika uvijek u prvom planu. Danas se suočavamo s novim izazovima: Transformiramo se iz tradicionalne B2B tvrtke u B2B2C uz veliku podršku naše jake partnerske mreže.

opposites-that-attract-round.png

Ostavite svoj trag

 

Uvijek nastojeći pridonijeti dinamičnoj promjeni naše industrije s upečatljivim inicijativama, tražimo profesionalce otvorenog uma i nove talente.

Jeste li spremni svojim idejama i trudom doprinijeti našem uspjehu? Razvijte svoju stručnost i individualne vještine s nama. Oba svojstva su vrlo tražena u našem svakodnevnom poslovanju.

Zauzvrat obećajemo dobru radnu atmosferu, adekvatnu plaću i mogućnost osobnog razvoja.

 

Daikin_is_Slider.jpg

Cool kultura

Tri stvari koje možemo reći o nama: Daikin je...

 

dom. Želimo prenijeti osjećaj doma ne samo za naše poslovne partnere i kupce, već i za naše zaposlenike i timove.

raznolikost. Rastemo na međunarodnoj razini, ali i dalje ostajemo poput velike obitelji.

zabava. Smijemo se, potpuno predani svom poslu, držimo se zajedno u trenucima stresa i zajedno provodimo vrijeme.

 

Pročitajte više o tome „Zašto Daikin“

Cool_facts_slider.jpg

Cool činjenice

Što možeš očekivati od svojih kolega

 

Daikin je predvodnik. Kao globalni brand zastupljeni smo u više od 145 zemalja širom svijeta. Razmjena preko državnih granica dio je našeg svakodnevnog rada. Na taj način uvijek ostajemo hladne glave.

Daikin je razvoj. Raznolikost osigurava različitost. Cijenimo znatiželjne umove i ulažemo u naše ljude kako bismo unaprijedili njihove osobne i profesionalne kvalitete i talente uz razne edukacije, radionice, prodajne i servisne Daikin akademije i sl.

Daikin je poštovanje. Cijenimo jedni druge. Preduvjet su ravna hijerarhija i prijateljska suradnja kolega i rukovoditelja.

 

Pročitajte više o tome „Zašto Daikin“

Map_DACE_slider.jpg

Cool regija

Daikin Central Europe – 16 tržišta

 

Daikin Central Europe je aktivan u 16 zemalja srednje i istočne Europe. Kao dio svjetskog brenda, razmišljamo globalno, ali djelujemo lokalno. Naši kolege u prodajnim i servisnim uredima te naši prodajni i servisni zastupnici donose informacije s tržišta i doprinose kontinuiranom razvoju naše tvrtke.

Naše sjedište nalazi se u istoj poslovnoj zgradi kao i Daikin Austrija u 23. bečkom okrugu. Tamo je također i Your Daikin World, naš novi centar koji nudi sasvim novo iskustvo, najnovije tehnologije obogaćene proširenom stvarnošću i jedinstveni centar za obuku.

Želite saznati više o našim proizvodima i rješenjima? Posjetite nas u jednoj od naših Flagship trgovina u Beču ili Budimpešti.

Japanese-roots.jpg

Cool korijeni

Naše Kaizen načelo

 

Svake godine od 2013. proglašeni smo jednim od najboljih poslodavaca u Austriji. Naši korijeni su naš temelj i igraju odlučujuću ulogu u oblikovanju naše korporativne kulture.

Konsenzus u donošenju odluka i Kaizen princip kontinuiranog poboljšanja dio su naše filozofije.

 

Pročitajte više o tome „Zašto Daikin“

Great-place-to-work-kununu-slider.jpg

I više nego cool

Great place to work

 

Svake godine od 2013. proglašeni smo jednim od najboljih poslodavaca u Austriji. Zahvaljujemo našim zaposlenicima na ovoj velikoj nagradi. 

Divna povratna informacija koja nam pokazuje da smo na dobrom putu. Potičemo sve naše kolege iz srednjeeuropske regije da podijele svoje stavove, jer cijenimo njihov feedback.

 

Pogledaj naš profil na web stranici instituta Great Place to Work

Želiš raditi u Daikinu, ali trenutno ne vidiš radno mjesto koje te zanima?

Pošalji nam svoj životopis u obliku otvorene prijave, uvijek smo u potrazi za novim talentima i profesionalcima!

jobs@daikin-ce.com

HowCoolIsThat.jpg