Skip to main content

How cool is that!

Kod nas ćeš pronaći suprotnosti koje se privlače. Inovativnu korporaciju u kojoj ćeš biti na “ti” sa svim zaposlenicima. Stabilnog poslodavca, koji nudi dinamičan razvoj. Kulturološki raznoliko okružje u kojem, kad imaš dobru ideju, možeš je i realizirati.

Izazivamo, inoviramo, zajedno rastemo

Daikin kao poslodavac. Što to znači? Da radiš za lidera u inovativnom grijanju, ventilaciji i klimatizaciji na brzorastućem međunarodnom tržištu. Unatoč našoj veličini, oslanjamo se na vrijednosti pojedinca, tako da se već od prvog dana možeš osjećati kao kod kuće.

Širom svijeta imamo više od 89.000 zaposlenika. Naš regionalni tim u Daikin Central Europe broji oko 560 kolega s različitim profesionalnim iskustvom i odgovoran je za prodaju i servis u 16 zemalja srednje i istočne Europe. Isporučujemo najbolju japansku inženjersku tehnologiju u europskoj proizvodnji - imajući krajnjeg korisnika uvijek u prvom planu. Danas se suočavamo s novim izazovima: Transformiramo se iz tradicionalne B2B tvrtke u B2B2C uz veliku podršku naše jake partnerske mreže.

Ostavite svoj trag

 

Uvijek nastojeći pridonijeti dinamičnoj promjeni naše industrije s upečatljivim inicijativama, tražimo profesionalce otvorenog uma i nove talente.

Jeste li spremni svojim idejama i trudom doprinijeti našem uspjehu? Razvijte svoju stručnost i individualne vještine s nama. Oba svojstva su vrlo tražena u našem svakodnevnom poslovanju.

Zauzvrat obećajemo dobru radnu atmosferu, adekvatnu plaću i mogućnost osobnog razvoja.

 

Želiš raditi u Daikinu, ali trenutno ne vidiš radno mjesto koje te zanima?

Pošalji nam svoj životopis u obliku otvorene prijave, uvijek smo u potrazi za novim talentima i profesionalcima!

jobs.hr@daikin.hr

Working at Daikin - How cool is that!

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?