Skip to main content

Koga tražimo - How cool are you?

Jesi li otvorena, dinamična osoba, spremna krenuti novim putem? Uživaš li raditi u međunarodnom timu? U tom slučaju prijavi se u naše Daikin CE sjedište u Beču.

Radimo u međunarodnom okruženju, a engleski je naš zajednički poslovni jezik. Naravno, kolege u podružnicama govore svoj maternji jezik. Ponosni smo što u Daikin CE imamo zaposlenike iz više od 20 različitih zemalja, svi su dobrodošli.

Što te očekuje - How we work

Sjedište tvrtke je raznoliko: Product Management, Kontroling, Ljudski resursi, Credit Control, Marketing ili Logistika. Prilično smo sigurni da postoji i pravi odjel za tebe.

Želiš li intenzivno surađivati s klijentima? Odlično, onda trebaš podnijeti zahtjev našem odjelu međunarodne prodaje. Možeš se pridružiti austrijskom, bugarskom ili tržištu jugoistočne Europe.

Raditi u Daikinu - How it looks like

Naša korporativna kultura temelji se na poštovanju i prijateljskoj atmosferi – jedni druge oslovljavamo imenom. To povećava zadovoljstvo i produktivnost na poslu podjednako kao i uspjesi koje zajednički ostvarujemo, a i slavimo. Prednost rada u multinacionalnoj kompaniji je upravo u raznolikosti i mogućnosti sagledavanja stvari iz različitih perspektiva. Ukratko: iako smo velika tvrtka, stalo nam je do pojedinca – svatko tko s nama radi, ovdje je prvo čovjek. Osim stabilnosti, svojim zaposlenicima nudimo i fleksibilnost i brojne druge prednosti.

bg-image

Consulting Sales & Sales Engineer

Tvoja je misija pronaći savršeno rješenje!

Sales Engineer djeluje na terenu u izravnom kontaktu s kupcima, dok Consulting Sales tim usko surađuje s projektantima i arhitektima kako bi pronašao najbolja rješenja. 
Zvuči zanimljivo?

Service Engineer

Service Engineer

Ti si stručnjak!

Kada je u pitanju puštanje u pogon ili specifična tehnička obrada naših jedinica, ti si tražena osoba. Ti si veza između kupaca i Daikin tima.

Zvuči zanimljivo?

bg-image

Tehnička podrška

Ti znaš odgovore!

Daješ odgovore na pitanja vezana uz pojedine proizvode, pripremaš ponude i pružaš tehničku podršku. Blisko surađuješ s našim kupcima, prodajnim inženjerima i logistikom.

Zvuči zanimljivo?

bg-image
bg-image

Apsolventi

Upravo završavaš svoje obrazovanje i pravo je vrijeme za sljedeću veliku avanturu? Prijavi se ovdje

Ne nalaziš pravi posao? Imamo još mnogo toga za ponuditi.

Želiš raditi u Daikinu, ali trenutno nema slobodno
radno mjesto koje odgovara tvojoj struci?

Pošalji svoj životopis u obliku otvorene prijave, uvijek zapošljavamo inovativne osobe!

Pošalji e-mail na jobs@daikin-ce.com

Pronađite više informacija

Gdje kupiti Daikin?

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pronađite više informacija

Trebate li pomoć?

Pročitajte naše novosti

Pročitajte naš blog

Nadahnite se našim referencama