community-header.jpg

Daikin zajednica

Daikin dan nudi više zabave!

havingfun_1530x545.jpg

Zabava je osnovni sastojak Daikin dana!

Zajedno planiramo i organiziramo razne aktivnosti namijenjene Daikin zajednici. Od festivala do sportskih turnira i svega što upada između, naši događaji su sjajna prilika za upoznavanje novih ljudi, stvaranje odnosa i provođenje vremena s kolegama izvan posla.

Pridružite se sportskoj momčadi/ekipi

Zdravi zaposlenici stvaraju zdravu tvrtku – članove zajednice potičemo na aktivni način života. Trenutno je više od 200 Daikin zaposlenika uključeno u naše sportske timove: nogometne, biciklističke, trkačke... Prijateljske utakmice i vježbanja su namijenjeni sportašima svih razina koji žele uživati u sportu.

sports-team-community.jpg
jointhecelebration_710x460.jpg

Pridružite se proslavi

Pozivamo vas na našu proslavu, a vi odaberite želite li u odmoru uživati s članovima obitelji ili ćete toplo vrijeme provesti u društvu prijatelja! Organiziramo godišnje zabave i festivale na kojima ćete pronaći mnogo dobre glazbe, hrane i igara.

Najbolji partner

Od 2015., Daikin ime nalazi se na službenoj majici nogometnog kluba Club Brugge. Već smo rekli da smo najbolji partner – vidjet ćete nas na različitim događajima na stadionu i izvan njega, pa tako i na godišnjem danu navijača.

premium-partner-community.jpg