No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

Tehnologija, ušteda i komfor sada imaju novo ime

Daikin je u svijetu poznat po svojem pionirskom pristupu razvoju proizvoda, nenadmašivoj kvaliteti i svestranosti svojih integriranih rješenja.
Jedinstvenost Daikina je u tome što proizvodi isključivo klimatizacijsku tehnologiju, od velikih i kompleksnih sustava do malih kućnih uređaja, a sva tehnološka dostignuća i inovacije primijenjeni su i na male kućne klimatizacijske uređaje.

Saznajte koji je uređaj idealan za vaš dom ili ured pozivom na naš

Besplatni info telefon: 0800 5995

Svi Daikin klima-uređaji opremljeni su WiFi tehnologijom upravljanja.

Ove sezone su svi Daikin klima-uređaji opremljeni adapterom za wifi upravljanje i omogućuju potpunu slobodu upravljanja. Uz pomoć pametnog telefona, uređajem se može upravljati bez obzira gdje se nalazite te ohladiti ili ugrijati dom, apartman ili ured s bilo kojeg mjesta. Putem mobitela ili tableta (iOS ili Android) može se nadzirati i do 50 Daikin uređaja,  kontrolirati njihov način rada, postavne vrijednosti temperature, smjer protoka zraka kao i programirati dnevni način rada i temperature za svaki dan u tjednu čime se, osim jednostavnosti samog upravljanja, postižu i velike uštede energije.
Iskoristite prednosti najnovije tehnologije i recite zbogom daljinskom upravljaču!

Upravljanje kllima-uređajem odvija se pomoću aplikacije Daikin Online Controller, adaptera za wifi upravljanje („plug-and-play“ bežičnim LAN uređaj) i aktivnom internetskom vezom u vašem domu. 
Kako preuzeti aplikaciju, povezati uređaj s mrežom, mijenjati nazive klima-uređaja i postaviti ih u željeni način rada, pronađite u detaljnim uputama na hrvatskom jeziku OVDJE