No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

Tehnologija, ušteda i komfor sada imaju novo ime

Daikin klima-uređaji podupiru vaše snove. Poznati su po svojoj naprednoj izvedbi i pouzdanosti, a svojom kvalitetom pružaju savršeni komfor.
Pojam klima-uređaj često se poistovjećuje s hlađenjem, međutim inovativni Daikin uređaji sposobni su i vrlo učinkovito grijati prostor, pročistiti i ovlažiti zrak, biti ukras u prostoru, opremljeni su korisnim detaljima poput senzora pokreta i prisutnosti da se izbjegne ispuhivanje prema korisnicima, samočistećih filtera, a sve to uz minimalnu potrošnju energije i izuzetno tihi rad.

Saznajte koji je uređaj idealan za vaš dom ili ured pozivom na naš

Besplatni info telefon: 0800 5995

KARAKTERISTIKE UREĐAJA ZA VAŠ POTPUNI KOMFOR

Grijanje i hlađenje

Svi Daikin uređaji opremljeni su naprednom inverterskom tehnologijom koja omogućuje dugotrajan i besprijekoran rad na temperaturama od -15 do +46 ˚C, a njome se također postižu znatne uštede energije i novca jer inverterski uređaji isporučuju samo onoliko energije koliko je potrebno.

Nečujan rad

Još jedna prednost ovih uređaja svakako je i činjenica da su toliko tihi da nećete ni primijetiti da rade. Uz Daikin klima-uređaje, osim savršeno ugodne temperature, osjetit ćete odsustvo buke i s lakoćom utonuti u san.

Kvaliteta zraka

Zahvaljući filterima od titanij apatita Daikinovi uređaji iz zraka će izvući gotovo sve alergene, poput peludi, i ostaviti u prostoriji samo čist i svjež zrak.
Provjerite naš jedinstveni uređaj na tržištu Ururu Sarara koji omogućuje 5 načina obrade zraka u 1 sustavu – ovlaživanje (u prijevodu s japanskog – Ururu), odvlaživanje (japanski – Sarara), prozračivanje (dovod svježeg zraka u prostoriju), pročišćavanje, grijanje i hlađenje.

Nagrađivani dizajn

Daikin, koji je za svoje elegantne unutarnje jedinice osvojio brojne nagrade za dizajn, nudi  široki opseg zidnih, podnih i jedinica za spuštene stropove prikladnih za svaki prostor. Uređaji se mogu skladno uklopiti u svaki interijer, te ga dodatno oplemeniti inovativnim dizajnom. Prepoznavši potrebu spajanja kvalitetne izvedbe i suvremenog izgleda, Daikin već godinama uspješno spaja japansku tehnologiju s europskim dizajnom.

Pregled proizvoda

Jedinstveni uređaji