No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

Porta Fira

Hotel Santos Porta Fira smatra se najboljim oblakoderom u svijetu i nagrađen je prestižnom nagradom u arhitekturi „EMPORIS AWARD 2010“. Nalazi se u jednom od područja najvećeg ekonomskog razvoja u Barceloni, u L’Hospitalet nasuprot Fira Gran Vía, na savršenoj lokaciji za odlazak u centar Barcelone i zračnu luku El Prat.

Fotografije

Iskustva

Ovaj projekt ponovno jača tvrtku Daikin na vodećem položaju u klimatizaciji velikih objekata, sposobnu da pruži rješenja koja ističu ne samo njihovu točnost i pouzdanost već isto tako i njihovu energetsku učinkovitost.

Zašto Daikin

Kupac snažno podržava Daikin, koji radi još od instalacije Daikin opreme od 1996

Opće informacije

Klijent

Hotel Santos Porta Fira
http://hotelbarcelonaportafira.com

Primjena

  • Hotel

Zahtjevi

  • Klimatizacija
  • Regulacija
  • Grijanje

Rješenje

Daikin je izabran da udovolji visoke standarde komfora ovog jedinstvenog hotela s 24 kata i visinom od 113 metara, uz instalaciju 74 vanjske jedinice i 664 unutarnje jedinice i izravnom ekspanzijom radne tvari R-410A te dva zrakom hlađenja rashladna uređaja s jednovijčanim kompresorom i radnom tvari R134a.

Adresa

Sustav

Naziv proizvoda: VRV

Tip

  • Vodeni sustavi
  • Grijanje
  • VRV

Ugrađene jedinice

74 vanjske jedinice (60 x vanjskih jedinica VRV s povratom topline) kontroliranih putem Intelligent manager; 664 unutarnjih jedinica; 2 x zrakom hlađenih rashladnih uređaja (EWAD 600 BJYNN/Q)

Construction information

Tip

Novogradnja

Godina

Siječnja 2010.

Dodana vrijednost

U zgradi je instaliran BMS kontrolni sustav, marke Daikin, model I-512 Manager te je iz ovog sustava moguće kontrolirati pristup sustavu klimatizacije kao i preventivno pratiti i predviđati održavanje te nadzirati sve Daikin komponente (ACNSS), 24 sata, 365 dana u godini, uz sustave nadzora osigurava se neprekidnost rada i optimizira savršen rad postrojenja što utječe na pouzdanost i optimizaciju potrošnje instalacije.

Informacije o partneru

Instalater

Climava
Disclaimer