Daikin

Nexura
najbolje od dva ujedinjena svijeta

Grijanje & hlađenje

Tiha i diskretna, Nexura vam nudi najbolje u grijanju i hlađenju, udobnost i dizajn. Nexura je posljednje dostignuće u tehnologiji dizalica topline, ali njena najbolja karakteristika je skrivena: prednji panel se zagrijava, kako bi vam pružila jedinstveni osjecaj toplog radijatora. 

Elegantan dizajn za moderne interijere

Izgled Nexura jedinice koja stoji na tlu je funkcionalni i stilski. Njezin elegantan dizajn i zaobljene linije integriraju se lako sa suvremenim interijerima.

GRIJANJE JE UKLJUČENO

RADIANT HEAT PANEL

Da bi dodali još više komfora u hladnim danima, aluminijski dio panela Nexura jedinice ima mogućnost zagrijavanja, baš kao i tradicionalni radijator. Rezultat? Ugodan osjecaj toplog zraka oko vas. A sve što morate učiniti kako bi aktivirali ovu jedinstvenu funkciju je pritisnuti gumb “radiant” na vašem daljinskom upravljaču. To je tako jednostavno. U kombinaciji s niskom razinom buke i smanjenim protokom zraka Nexura je jedinstven proizvod za udobnost.

Predvodnik u komforu

Nexura kreira optimalnu temperaturu tijekom cijele godine kombinirajući energetsku učinkovitost dizalice topline sa komforom tradicionalnog sustava grijanja. Vrlo mali protok zraka i ultra tiha rad stvara savršenu atmosferu, dok radijski panel grije prostor na ugodnih 22°C kako bi stvorio osjećaj radijatora.

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Nexura ENERGY EFFICIENT UP TO 400%

Kada je u režimu grijanja, Nexura koristi obnovljivi izvor energije: zrak. To je čini učinkovitijom kada je u pitanju energija grijanja koje se temelji na fosilnim gorivima. Jedinica postiže koeficijent energetske učinkovitosti (COP) 4. To znači da sustav proizvodi čak 4 kilovata u kapacitetu grijanja ili hlađenja za svaki 1 kW utrošene električne energije, stavljajući njegovu stopu učinkovitosti na 400%!

Jednostavna instalacija i upravljanje

Bilo ugrađena, montirana na zid ili samostojeća, Nexura je diskretna i uklapa se u vaš interijer bez ikakvih problema.

Inverterska tehnologija

Inverterska tehnologija razvijena od strane tvrtke Daikin je istinska inovacija u području kontrole unutarnjih uvjeta. Načelo je jednostavno: inverterskom regulacijom se podešava potrošnja energije koja odgovara trenutačnom zahtjevu. Budući da inverter nadzire i kad god je to potrebno podešava temperaturu prostorije, potrošnja energije u usporedbi s tradicionalnim on/off sustavima pada za 30%!