Daikin

Klimatizacijske jedinice za zidnu montažu
CTXS/FTXS-K serija

Optimalan dizajn i udobnost za cijeli dom

CTXS/FTXS-K serija dizajnirana je imajući u vidu jednostavnost i funkcionalnost. Zahvaljujući svojim glatkim krivinama i tečnima linijama, prekrasno se povezuje sa suvremenim spavaćim sobama i dnevnim boravcima. Elegantne, aerodinamične konture kreirane su kako bi odgovarale svim suvremenim interijerima. Minimalistički i moderan dizajn osigurava da CTXS/FTXS-K serija dodaje dodir diskretnog stila svakoj sobi Vašeg doma.

Integrirani dizajn

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Izvrsnost je u detaljima. Elegantni i funkcionalni dizajn zidne jedinice može se zahvaliti visoko-kvalitetnoj završnoj obradi. Mat-kristalna bijela boja daje unutarnjoj jedinici svjež i otmjen izgled. Prikriveni, unaprijed pripremljeni, urezi za cijevi na donjoj i postraničnoj strani osiguravaju da se CTXS/FTXS-K serija odlično integrira s dekoracijom Vašeg interijera.

Daljinski upravljač

Želite li svoju sobu učiniti udobnom pritiskom na samo jednu tipku? Nema problema, CTXS/FTXS-K serija dolazi s daljinskim upravljačem vrlo jednostavnim za korištenje. Razvijen s istom brižnošću i pažnjom kao i elegantna unutarnja jedinica, daljinski upravljač karakterizira minimalistički, moderan dizajn. Daljinski upravljač i unutarnja jedinica, zbog završne obrade u visoko-kvalitetnoj mat kristalnoj boji, savršeno si odgovaraju.

Blaženstvo tišine

Tišina je nužna za dobar noćni odmor. Daikin se potrudio omogućiti Vam udobno i neometano spavanje. Rezultat je unutarnja jedinica koja radi gotovo neprimjetno. Proizvedena buka iznosi jedva 19 dBA, rad je tih poput šapta. Ugodno spavajte!

Vrhunske performanse

Zahvaljujući vječnoj potrazi tvrtke Daikin za što većom učinkovitošću, CTXS/FTXS-K serija postiže vrhunske performanse. Inverterom kontrolirana jedinica prilagođava korištenu snagu kako bi odgovarala stvarnim potrebama. To pruža značajnu uštedu energije uz istovremeno maksimiziranje udobnosti, budući da se temperatura sobe održava na konstantnoj razini. Kao rezultat, CTXS/FTXS-K serija pruža vrhunske performanse uz ocjene sezonske energetske učinkovitosti do A++.

Prava unutarnja jedinica za pravu prostoriju

Široki raspon zidnih jedinica pruža optimalan dizajn i udobnost za bilo koju prostoriju Vašeg doma.
Naše male jedinice montirane na zid optimizirane su za suvremenu spavaću sobu, dok naše veće jedinice montirane na zid pružaju savršenu udobnost za prostor u kojem boravite tijekom dana.

Mogućnosti uštede energije

ENERGY SAVING FEATURES

Za još veće poboljšanje udobnosti i učinkovitosti CTXS/FTXS-K serije, detektor prisutnosti s inteligentnim okom, postavka ekonomičnog načina rada i tjedni timer - zajedno pružaju značajne uštede energije.