No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Zrakom hlađeni rashladni agregati

Zrakom hlađeni rashladni agregati

Product Image

Daikinovi zrakom hlađeni rashladni agregati idealno su rješenje sustava za hlađenje u industrijskoj primjeni. Čak i u teškim uvjetima, naši visokokvalitetni rashladni agregati jamče radnu učinkovitost i uštedu energije.

 

Prednosti

Široki asortiman proizvoda

Zahvaljujući povećanom asortimanu proizvoda za srednja do velika postrojenja, sigurno ćete pronaći pravi model.

Raznolikost primjene

Daikin unosi energetsku učinkovitost u širok raspon primjena za hlađenje procesa, u svim uvjetima i u pogledu svih zahtjeva za hlađenjem.

Ušteda energije i smanjeni troškovi

Daikin sofisticirana tehnologija radi uz uštedu energije i izvanredno smanjuje troškove.

Visoka radna učinkovitost

Tvrtka Daikin je pedantno posvećena finom ugađanju svakog radnog aspekta zbog čega nastaje nedoživljena kombinacija radnih svojstava i ekonomičnog rada.

Raspon veličina

Pregled

Dodatne informacije

Vodeće svjetsko središte za razvoj

Daikinovo središte za primjenjivi razvoj je najnaprednija svjetska ustanova za istraživanje i razvoj grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC).


Kompresori

U jezgri svakog Daikinova rashladnog agregata nalazi se jedinstveni napredni kompresor. U kombinaciji s inverterskom tehnologijom, on jamči optimalnu učinkovitost u svakoj primjeni.

Rashladna sredstva

Daikinovi rashladni agregati razvijani su za radne tvari R-407C, R-410A i R-134a - najčešće radne tvari na tržištu. A u smislu energetske učinkovitosti i utjecaja na okoliš, one su najbolje.