No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

Dobro došli u program Home Comfort Expert!

Product Image

Oznaka koja predstavlja najvišu kvalitetu Daikin stručnosti


Naš program Home Comfort Expert predstavlja poseban oblik usluge prilagođen krajnjim kupcima rezidencijalnih proizvoda, tj. vama. Partneri koje je tvrtka Daikin imenovala Home Comfort Expert partnerima, prošli su strog selekcijski postupak i vrlo su dobro upoznati s proizvodima i tehnologijom tvrtke Daikin. Svi oni na zalihama imaju sve bitne Daikin jedinice za kućanstva i redovito sudjeluju u stručnim usavršavanjima i naprednim osposobljavanjima kako bi vam pružili najbolju moguću uslugu.

Osim toga, uvijek se možete osloniti na tehničku podršku tvrtke Daikin i dobiti posebne usluge s jamstvima od kojih vi, kao kupac, imate izravnu korist.
Daikin za vas proizvodi proizvode najviše kvalitete, a naš Home Comfort Expert program pruža vam najbolju moguću podršku. Kombinacija to dvoje stvorit će savršenu klimu u vašem domu.
.
 • Prodajno-izložbeni prostori

  Dodirnite, isprobajte i doživite naše proizvode u našim prodajno-izložbenim prostorima gdje stručnjaci mogu odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam odabrati jedinicu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

 • Profesionalno osoblje

  Jedan od strogih zahtjeva našeg Home Comfort Expert programa stalno je stručno usavršavanje. Svi zaposlenici koji će vam biti na usluzi visoko su osposobljeni stručnjaci temeljitim profesionalnim znanjem o proizvodima, što znači da će vam moći pružiti podršku u svim područjima koja se tiču klime u vašem domu.

 • Potpuna usluga

  Kada se odlučite za Home Comfort Expert, time ne kupujete samo proizvod. Tom odlukom kupujete puni paket koji uključuje konzultacije, savjete stručnjaka, prilagođena rješenja, profesionalnu ugradnju te uslugu održavanja (ovisno o partneru). To je nešto što ćete dobiti samo kod naših Home Comfort Expert partnera.

 • Posebne ponude

  Naši Home Comfort Expert partneri katkad imaju privlačne i posebne ponude koje ne možete dobiti kod drugih zastupnika tvrtke Daikin. Te ponude kreću se od popusta na cijenu sve do produženja jamstva ili drugih posebnih usluga.