No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Dizalice topline zrak-voda

Daikin Altherma visokotemperaturna dizalica topline

Product Image
Daikin Altherma visokotemperaturna dizalica topline osigurava grijanje i toplu vodu u vašem domu. Idealna je za zamjenu klasičnih kotlova budući da se bez problema može spojiti na postojeći cjevovod i radijatore, što je čini savršenim rješenjem za renovacije!

Prednosti

Visoka učinkovitost

Uz Daikin Altherma visokotemperaturne dizalice topline uživate učinkovitost dizalice topline, bez potrebe za uklanjanjem vaših postojećih radijatora.

Zamjena kotla

Ovaj sustav grijanja čini jednostavnim zamjenu postojećeg kotla, bez potrebe za bilo kakvim promjenama na vašem postojećem cjevovodu sustava grijanja.

Ograničen prostor za instalaciju

Daikin Altherma idealna je za grijanje potrošne tople vode bez potrebe za dodatnim električnim grijačem. Spremnik za potrošnu toplu vodu možete postaviti iznad unutarnje jedinice.

Jednostavna kontrola

Zahvaljujući korisničkom sučelju Daikin Altherme, temperaturu možete podesiti na brz, jednostavan i praktičan način.

Pregled

Kaskadna tehnologija

1

Vanjska jedinica uključuje dizalicu topline koja izdvaja toplinu iz vanjskog zraka te ju prenosi u unutarnju jedinicu kroz cjevovod radne tvari. 

2

Unutarnja jedinica prima toplinu i koristi radnu tvar R-134a za povećanje temperature.


3

Toplina se prenosi iz rashladnog kruga radne tvari u vodu u sustavu, što znači da temperatura može narasti do 80°C bez korištenja dodatnog grijača.