No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Rashladna tehnika u komercijalnim objektima

Rashladna tehnika u komercijalnim objektima

Product Image Daikin nudi cijeli niz proizvoda koji zadovoljavaju različite zahtjeve u pogledu HVAC-a, zamrzavanja i hlađenja od tvornica i staklenika do distribucijskih središta i maloprodajnih trgovina.

Prednosti

Široki raspon temperature

Daikin nudi precizne temperature okruženja od -45 °C do 10 °C ovisno o uskladištenoj robi, primjeni i razmjeru rada.

Ušteda energije i smanjeni troškovi

Visoko učinkoviti rad uz pomoć napredne inverterske tehnologije i dizalice topline nudi značajne uštede u energiji i manje troškove.

Pouzdan rad

Daikinove kompletno opremljene vanjske jedinice u tvornici su montirane i ispitane sukladno rigoroznim zahtjevima. Kućište koje je otporno na atmosferske utjecaje s antikorozivnom zaštitom osigurava dug radni vijek i u najtežim vremenskim uvjetima.

Sustavi za opsežnu podršku

Postrojenja za rashlađivanje za srednje i niske temperature trebaju uslugu podrške kako bi mogla raditi i u najtežim uvjetima. Daikin nudi opsežno servisiranje i brz odgovor u svim hitnim slučajevima.

Proizvodi

Pregled
  • Pogoni za smrznutu hranu

    Daikinova rashladna tehnika podržava rashlađivanje s konstantnom temperaturom u pogonima sa smrznutim proizvodima.

  • Trgovine mješovitom robom

    Za opremu u trgovinama potrebne su različite temperature. Integrirani zamrzivač, hladnjak i sustav za klimatizaciju trgovina mješovitom robom osigurava uštede u energiji od oko 50%.

  • Distribucijska središta

    Daikin nudi pouzdano rješenje sustava za distribucijska središta gdje je kontrola kvalitete proizvoda od vitalne važnosti.