No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

Rashladni sustav Conveni-Pack s povratom topline

Product Image

Conveni-Pack je visoko efikasan rashladni sustav koji objedinjuje grijanje, hlađenje i rashladnu tehniku u jednom, kompaktnom i integriranom sustavu. Projektiran je za supermarkete i manje trgovine i omogućuje smanjenje utroška energije i CO2 emisije.

Prednosti

Energetska učinkovitost

Conveni-Pack ponovno koristi 100% topline koja se izdvaja iz sustava rashladne tehnike u supermarketima i ponovno je koristi za grijanje maloprodajnog prostora.

Kompaktno rješenje

Ovaj rashladni sustav vrlo je kompaktan u usporedbi s konvencionalnim sustavima. Stoga je iznimno prikladan za male i srednje velike trgovine.

Prilagodljiv sustav

Conveni-Pack se može spojiti na sve aplikacije za rashlađivanje namirnica i isporučuje se s vrlo širokim opsegom unutarnjih jedinica za klimatizaciju za podmirenje zahtjeva trgovine.

Tihi rad

Conveni-Pack dolazi s poboljšanom akustikom zahvaljujući njegovom noćnom načinu rada, inverterskim upravljanjem i ventilatorima s inverterskim pogonom s optimiziranim lopaticama i rešetkama.

Proizvodi

Unutarnje jedinice
Vanjske jedinice
Zračne zavjese Biddle

Povrat topline

Izdvojena toplina iz rashladnih vitrina ili isparivača može se upotrijebiti za komforno grijanje trgovine bez dodatnih troškova.

  • Trgovine mješovitom robom

    Za opremu u trgovinama potrebne su različite temperature. Integrirani zamrzivač, hladnjak i sustav za klimatizaciju trgovina mješovitom robom osigurava uštede u energiji od oko 50%.

  • Benzinske stanice

    Za uobičajenu trgovinu na benzinskoj stanici potrebne su različite temperature. Integrirani sustav rashladnih vitrina, hladnjaka i hladnjača, pultnih vitrina i jedinice za grijanje/hlađenje osiguravaju uštede u energiji od oko 50%.