No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Komercijalne kondenzacijske jedinice

Komercijalne kondenzacijske jedinice

Product Image Daikin nudi kompletan asortiman kondenzacijskih jedinica za rashladnu tehniku u komercijalnim primjenama s niskim i srednjim temperaturama kao što su hladna skladišta, male trgovine hranom, restorani, mesnice, pekare itd.

Prednosti

Povišena efikasnost

Smanjena potrošnja energije i niži troškovi rada zahvaljujući efikasnim kompresorima i ukapljivačima. 

Kompaktni i potpuni

Ove male, potpune kondenzacijske jedinice projektirane su za ekstremna radna okruženja. Njihove male dimenzije čine ih optimalnim rješenjem kada nema dovoljno prostora. Pored toga, vrata na šarnirima osiguravaju lak pristup radi montaže i održavanja.

Pouzdana jedinica

Kondenzacijske jedinice dokazno su pouzdane i u potpunosti opremljene za najzahtjevnije primjene. Time se smanjuje broj kvarova i vrijeme održavanja.

Niske razine buke

Niske emisije buke zahvaljujući zvučnoj izolaciji kućišta, oblozi kompresora i regulatoru brzine ventilatora.

  • Mali supermarketi

    Za opremu u trgovinama potrebne su različite temperature Integrirani zamrzivač, hladnjak i sustav za klimatizaciju trgovina mješovitom robom osigurava uštede u energiji od oko 50%.

  • Hoteli i restorani

    Daikinove kondenzacijske jedinice sačuvat će svježinu vaše hrane u hladnim prostorijama, vitrinama, hladnjacima i zamrzivačima u vašoj hotelskoj kuhinji ili restoranu.

  • Priprema hrane

    Od hladnjača do hladnjaka od 32 m² do 130 m² rashladnog prostora, možete spojiti Daikinove kondenzacijske jedinice na bilo koji rashladni sustav. Svježa hrana zajamčena je tijekom cijele godine.