No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

VRV integrirano upravljanje klimom

Product Image

Daikin VRV sustav je višezonski uređaj za klimatizaciju s promjenjivim protokom radne tvari. On vam daje mogućnost upravljanja pojedinim zonama u svakoj prostoriji i na svakoj etaži komercijalne zgrade.

VRV nudi kompletno rješenje sustava za grijanje, hlađenje, ventilaciju, proizvodnju tople vode, zračne zavjese i središnje upravljanje.

Prednosti

Niski pogonski troškovi

VRV sustavi optimiziraju sezonski rad s visoko učinkovitim vanjskim i unutarnjim jedinicama, uz povrat topline i invertersku tehnologiju, pametno upravljanje energijom itd.

Precizno upravljanje zonama

Pojedinačnim upravljanjem za svaki kat ili prostoriju, štedi se energija. Ova raznovrsnost VRV čini idealnim za zgrade s više najmoprimaca.

Vrhunski komfor

VRV sustavi osiguravaju svjež zrak i pravu temperaturu uz propisanu vlažnost i minimalnu razinu buke.

Uključuje tehnologiju radne tvari s promjenjivom temperaturom i kontinuirano grijanje kako ne bi došlo do hladnog propuha.

Velika prilagodljivost

VRV-ov modularni pristup prilagodjava se toplinskim opterećenjima u različitim dijelovima zgrade.

VRV IV sadrži VRV konfigurator radi lakšeg puštanja u pogon.

VRV potpuno rješenje

Proizvodi

Vanjske jedinice
Unutarnje jedinice
Zračne zavjese Biddle
Topla voda
Ventilacija
Upravljački sustavi
 • VRV, originalno

  VRV je prvi sustav za klimatizaciju zraka nas svijetu s regulacijom promjenjivog protoka radne tvari. Prvi ga je na tržište plasirao Daikin 1982. godine, a naziv VRV je izveden iz tehnologije koju mi nazivamo ‘Variable Refrigerant Volume’ (promjenjiv volumen radne tvari).

 • Geotermalni VRV

  Geotermalni VRV iskorištava energiju tla kao obnovljivi izvor energije i tako smanjuje CO2 emisije. Odlikuje se odličnom energetskom učinkovitošću budući da su temperature tla i vode relativno nepromjenjive, za razliku od temperatura vanjskog zraka.

 • VRV s povratom topline

  Daikin VRV s povratom topline iznova upotrebljava toplinu koja se izdvaja rashladnih procesa kako bi osigurao jeftinu toplinu za ventilaciju svježim zrakom, toplinske zračne zavjese, toplu vodu ili zagrijavanje prostorija.

 • Profesionalna podrška

  Daikin vam osigurava jedno mjesto za kontakt u vezi cijelog sustava. Projektanti dobijaju stručnu podršku i softverske alate i na taj način montažerima pojednostavljujemo puštanje u pogon i održavanje.