No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube

Klimatizacijski uređaji za manje komercijalne objekte

Product Image Daikin Sky Air nudi vam najkompletniji energetski učinkovit i komforni sustav za sve vrste malih komercijalnih prostora. Osigurava potpunu kontrolu nad grijanjem i hlađenjem, ventilacijom i zračnim zavjesama.

Prednosti

Optimizirana rješenja

Sky Air zadovoljava sve potrebe vaših objekata, od onih s visokim tehničkim zahtjevima do prilagođenih sustava kao i osnovnih sustava za grijanje i hlađenje. Njegov prošireni asortiman zadovoljava najstrože tehničke zahtjeve zgrade.

Energetska učinkovitost

Asortiman proizvoda Sky Air optimiziran je za sezonsku učinkovitost, grijanje, hlađenje, ventilaciju i zračne zavjese u trgovinama, restoranima, bankama i malim uredima.

Povećani komfor

Prilagodljiv odabir temperature za bolju prilagođenost u određenim uvjetima.

Fleksibilna ugradnja

Napredne tehnologije u sustavu Sky Air donose optimalan komfor i fleksibilnu  montažu u malim komercijalnim objektima i u svim vremenskim uvjetima.

Pregled

 • Trgovine

  Stvorite idealno okruženje i ponudite svojim korisnicima savršeno ugodnu klimu već od njihova ulaska u trgovinu.

 • Restorani

  Daikin nudi kompletnu regulaciju temperature, kvalitete zraka i razine vlage, kao bi vaš restoran bio svjež, udoban i ugodan, bez hladnog strujanja uz besprijekornu tišinu.

 • Uredi/banke

  Daikin nudi kompletnu svestranost i upravljanje u bankovnim i uredskim okruženjima, gdje razne zone traže različite uvjete.

 • Tehničko hlađenje

  Daikin će lako zadovoljiti posebne izazove tehničkih prostorija gdje se kontinuiranim hlađenjem i regulacijom vlage mora odstraniti sva proizvedena toplina.

Niz proizvoda

Unutarnji
Vanjski
Upravljački sustavi