No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Klimatizacija komercijalnih objekata

Komercijalni sustavi za klimatizaciju zraka

Product Image Daikinovi sustavi za klimatizaciju zraka osiguravaju udobnost tijekom cijele godine u komercijalnim primjenama od restorana i ureda do otela i banaka. Naši uređaji za klimatizaciju koriste obnovljive izvore energije iz zraka kako bi se smanjili troškovi za utrošenu energiju i CO2 emisije.

Prednosti

Maksimalan komfor

Daikinovi sustavi za klimatizaciju zraka osiguravaju komfor tijekom cijele godine, bez obzira koliko je vani toplo ili hladno. Oni stvaraju savršenu toplinsku ugodnost uz optimiziranu energetsku učinkovost.

Široka paleta proizvoda

Daikin nudi najpotpuniji asortiman proizvoda na tržištu.

Integrirana rješenja

Daikin asortiman za klimatizaciju može se kombinirati sa sustavima za grijanje i ventilaciju, zračnim zavjesama, rashladicima vode te izvorima tople vode kako bi se stvorilo potpuno integrirano rješenje s jednostavnim upravljanjem.

Podrška kojoj možete vjerovati

Daikin nudi kompletnu servisnu podršku u svakoj zemlji kojom nudi potpuni komfor i neometan san svim kupcima širom svijeta.

Raspon veličina

Pregled
  • Potpuna kontrola

    Daikinovi sustavi upravljanja upraviteljima zgrade pružaju kompletnu kontrolu na unutarnjom klimom. Oni nude korisniku prilagođeno upravljanje i alate za nadzor za više zgrada.

  • Zamjenska tehnologija

    Daikinovi zamjenski sustavi nude velike uštede u energiji i nadogradnju pod povoljnim uvjetima s minimalnim vremenom izvan pogona za zamjenu sustava s ranom tvari R-22 i R-407C.

  • Profesionalna podrška

    Daikin nudi namjenski servis za sve naše poslovne partnere. Mi tražimo dugotrajno partnerstvo koje može dati potpuno integrirana rješenja za grijanje, hlađenje, ventilaciju i rashlađivanje.