No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Trgovine

Smanjenje troškova u maloprodaji

Product Image Daikin nudi kompletan asortiman proizvoda koji će vašim korisnicima pružiti osjećaj dobrodošlice i ugodnosti u vašoj trgovini. Štoviše, Daikinovi integrirani sustavi optimizirat će vašu energetsku učinkovitost.

Prednosti

Integrirani sustavi za trgovine

Daikin kombinira klimatizaciju u trgovinama, grijanje i ventilaciju s rashladnim jedinicama, zračnim zavjesama i inteligentnim upravljanjem u jedan integrirani sustav z aklimatizaciju.

Puni opseg rješenja

Daikin nudi kompletan asortiman proizvoda za izgradnju potpuno integriranog sustava s optimiziranom energetskom učinkovitošću. Konzultant iz Daikina može vam savjetovati koja vrsta rješenja je najbolja za vašu trgovinu.

Kompaktna rješenja

Maksimalno povećajte maloprodajni prostor uz široki asortiman kazetnih jedinica, stropnih visećih modela i skrivenih jedinica. Daikinove vanjske jedinice također ne zauzimaju puno mjesta, što ih čini odličnim za naseljena područja – i mogu se montirati u zatvorenom prostoru i zadovoljiti stroge propise u pogledu buke.

Inteligentne uštede u energiji

Daikin štedi energiju i smanjuje troškove za sve trgovce, male i velike.  Daikin proizvodi reagiraju na inteligentan način na promijenjene uvjete i štede energiju, a vi pritom ne morate ništa učiniti. Jedinstvene kazetne jedinice koje se same čiste, namjenska upravljanja za trgovine, rad s povratom topline i free cooling hladnim zrakom samo su neki od načina za automatsko smanjenje troškova rada.

Proizvodi

Pregled