No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook youtube
Banke

Potpuno upravljanje klimom za bankovna okruženja

Product Image Daikin energetski učinkoviti  sustavi za komercijalno grijanje, ventilaciju i klimatizaciju zraka dovoljno su raznovrsni da mogu podmiriti sve različite zahtjeve u modernom bankovnom okruženju - gdje će poslovanje predstavljati čist užitak.

Prednosti

Potpuno upravljanje

Učinkovito upravljanje pojedinim zonama i jedinicama omogućuje grijanje i hlađenje samo tamo gdje je to potrebno, čime se automatski smanjuju troškovi zbog utroška energije.

Kompaktna ugradnja

Daikin sustavi trebaju vrlo mjesta pa se njima mogu izvoditi postrojenja kojima se štedi prostor u projektima obnove. Vanjske jedinice s niskom razinom buke imaju mali utjecaj na okoliš, što ih čini idealnim rješenjem u gusto naseljenim područjima.

Prilagodljiva rješenja

Daikinov široki asortiman sustava za upravljanje klimatizacijom i ventilacijom mogu se prilagoditi svakoj zoni u banci, od prostorija za sastanke i ureda za podršku do pultova i prostora za rad sa strankama.  

Mi ćemo zadovoljiti vaše potrebe na najlakši način

Daikin nudi jedan nacionalni ili međunarodni kontakt gdje možete dobiti pomoć za više projekata, za usklađivanje sa zakonskim zahtjevima i jednostavno zatvaranje financijske konstrukcije.

Proizvodi

Pregled